Til hovedinnholdet

Nøkkelen til suksess med digital transformasjon

«Tenk på implementering av digital transformasjon som en pågående prosess i stedet for et engangsprosjekt -en serie kontinuerlige forbedringer og finjustering som tilpasser seg endrede kundebehov og nye teknologier»

E-boken: Nøkkelen til suksess med digital transformasjon

Guus Krabbenborg har skrevet e-boken Nøkkelen til suksess med digital transformasjon. Guus er en erfaren forretningsutvikler, foredragsholder og konsulent med et velfortjent godt rykte på den internasjonale Microsoft Dynamics arenaen. Vi i Oseberg Solutions er stolte av å kunne tilby denne boken som er spekket med gode råd for en suksessfull transformasjon.


Digital transformasjon med Oseberg Solutions som partner

Vi lever i en tid der utfordringer og muligheter går hånd i hånd, og der digital transformasjon gir en unik anledning til å forbedre og effektivisere din virksomhet. Oseberg Solutions har i over 20 år vært en ledende aktør innen leveranser av forretningssystemer. Vi har kunnskapen og erfaringen med prosessene og teknologien du trenger for å støtte din virksomhet på denne reisen, og våre faglig dyktige konsulenter bidrar med å gi din virksomhet en god transformasjonsprosess.

«I motsetning til implementering av enkeltvis programvare som ERP eller CRM, er digital transformasjon prosessen med å digitalisere alle forretningsprosessene dine, og til og med ditt eget tankesett»

Digital transformasjon med Oseberg Solutions som partner