Til hovedinnholdet
Gi

Oseberg gratulerer Get Inspired med prisen som Årets nettbutikk

Get Inspired mottok i juni prisen for Årets nettbutikk 2020. Netthandelsprisen deles ut av Posten og Bring, og er ansett som årets gjeveste bransjepris for retailere. Ca 1400 nettbutikker var i år nominert i kåringen.

Netthandelsprisen setter fokus på gode nettbutikker. De hyller de som jobber hardt for å gjøre det lille ekstra for kundene sine. Juryen vurderer butikkene etter fire hovedkriterier: kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Juryen hadde i år en grundig gjennomgang av over 100 nettbutikker.

Vinnern skiller seg spesielt ut i god målgruppeforståelse, personlig kommunikasjon og at de har en lojal kundegruppe. Get Inspired har etter flere år med sterk vekst klart å beholde den personlige kommunikasjonen med kundene, og har en stor lojal kundemasse. De investerer i kontinuerlig forbedring av kundeopplevelsen, og jobber med å gjøre kjøpsopplevelsen enklere, bedre og tilpasset hver enkelt kunde. 

Vi i Oseberg gratulerer GetInspired med den gjeve prisen og er stolte av å ha levert ERP løsning til dette suksessfulle selskapet de siste fem årene, hvor omsetningen har økt med fantastiske 400% på samme tid.

« Grunnen til at vi valgte Oseberg som leverandør, er at de er store på ERP og at
handelsløsningen som tilbys er godt etablert. Vi ønsket et system som hjelper
oss å holde orden på den økende ordrestrømmen. Mulighetene som ligger i Microsofts løsning
til å ta ut store og gode rapporter, gir oss oversikt og gjør oss i stand til å ta bedre
beslutninger » sier Sindre Landevåg, Daglig leder i Get Inspired

De tok en god beslutning  da de valgte en fleksibel ERP løsning (Dynamics NAV, nå Dynamics 365 Business Central) som de har utviklet og vokst med. I 2015 ble daværende Microsoft NAV tatt i bruk og integrert med nett-handelsplattformen Magento. Spesielt ble det lagt vekt på en effektiv plukk- og pakkrutine. Det gjør at de har en trygg platform som de kan bygge deres digitale fremtid på.