Til hovedinnholdet
1 Tilleggsfunksjonalitet
2 Tjenester
3 Kontaktinformasjon
4 Oppsummering

Tilleggsfunksjonalitet

Ønsker du tilleggsfunksjonalitet?

Velg det du ønsker.
Beklager, ingen tillegg tilgjengelig her.

Ønsker du noen av våre øvrige produkter?

Tilleggsproduktene spesialtilpasses hver kunde. Pris på forespørsel.

Dynamics 365 (Sales/CRM og Service)

Gjør relasjoner om til inntekter Dagens kunder er mer velinformerte og har høyere forventninger enn noensinne. Med Dynamics 365 for Sales får du mer enn bare salgsautomatisering: Du får også bedre innsikt i kundenes behov, økt kundeengasjement og flere avtaler. Identifiser og kom i kontakt med kjøpere ved å dra fordel av det omfattende LinkedIn-nettverket, inkludert profilene til kollegaene dine. Bygg tillit ved å få innsikt i spesifikke kundebehov. Administrer relasjoner enkelt i stor skala med felles data og prosesser.

Azure

Ta smartere avgjørelser, omstrukturer forretningsprosesser raskere og legg til rette for vekst i virksomheten ved hjelp av den skybaserte løsningen for forretningsressursplanlegging (ERP) som er utviklet for og med Azure. Løsningen omfatter både ERP, forretningsanalyse, infrastruktur og beregnings- og databasetjenester.

Office 365

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Du har tilgang til det velkjente settet med produktivitetsverktøy, uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten. Office-programmer, alltid de nyeste versjonene, gjør det mulig å opprette, redigere og dele fra PC eller Mac, eller iOS-, Android™- eller Windows-enheter med hvem som helst, i sanntid.

Business Intelligence

Power BI er et sett med analyse-verktøy som leverer faktabasert innsikt for hele organisasjonen. Velg blant hundrevis av datakilder, preparer dine data enkelt og sett opp raske ad-hoc analyser. Utarbeid lekre rapporter og publiser dem til din organisasjon som kan lese disse på web eller mobile enheter. Alle kan utarbeide personlige instrumentbord med sine viktige KPI'er og få en helhetlig innsikt i bedriften. Skaler til hele organisasjonen med innebygget enkel administrasjon og sikkerhet.