Til hovedinnholdet
1 Tilleggsfunksjonalitet
2 Tjenester
3 Kontaktinformasjon
4 Oppsummering

Tilleggsfunksjonalitet

Ønsker du tilleggsfunksjonalitet?

Velg det du ønsker.

Valutakurs import DNB

Valutakurs import fra DNB

Valutakurs import Norges Bank

Valutakurs import fra Norges bank

Cargonizer integrasjon

Integrasjon mot Cargonizer

Consignor integrasjon

Integrasjon mot Consignor.

Visma Lønn

Importer bilag fra Visma Lønn til NAV.

H&L lønn

Import av bilag fra Huldt og Lillevik lønn til NAV.

Postnummer import

Importer nye postnummer fra posten.

Magento integrasjon

Integrasjon til Magento webshop.

Integrasjons rammeverk

Rammeverk for integrasjoner mot eksterne systemer.

Innkjøp fremmedarbeid

Gir deg full oversikt over dine utekjøp pr ordre og at bestilt antall matcher mottatt antall.

Tid og material registrering

Registrer forbruk av tid og materiell på en enkel måte for riktig etterkalkyle.

Design modul

Rollesenter for å organisere designjobber.

JDF/JMF

CIP4 sertifisert JDF/JMF integrasjonsmulighet med maskinpark.

P2P integrasjon

PrintVis til PrintVis integrasjon, automatiser kommunikasjonen.

Consignor frakt integrasjon

Send leveranseadresser fra PrintVis til transportør, motta sporingsnummer i retur.

Inngående fakturahåndtering

Løsningen for digitalisering av inngående fakturaer

EHF m/vedlegg

Sending av EHF med vedlegg

Oseberg Dokument

Knytte dokumenter til NAV entiteter via drag and drop

Document Capture

Dokumentsenter med auto registrering og avanserte godkjenningsprosedyrer

Visuell planlegging VPS

Visuell planlegging av produksjonsordrer

Visuell planlegging VSS

Visuell planlegging av serviceordrer

Visuel planlegging VJS

Visuell planlegging av prosjekter

Tempus

Import og eksport av generiske oppgavenummer

Wintid

Import og eksport av generiske oppgavenummer

Håndholt lager WMS

WMS system for håndholdt skanning

Avvikshåndtering

Cortana Prognose

Prognose modul

DirekteBank

Ny løsning fra Oseberg som automatisere bankhåndtering i større grad enn før.

Integrasjon mot Brønnøysundregistreret

Oppslag fra skjermbilder i NAV direkte mot Brønnøysundregisteret.

Automatisk Valutaimport

Utvidelser til utgående EHF: Vedlegg i EHF filen

E-Documents

Egen modul for å motta Faktura og kreditnota i EHF format

Ønsker du noen av våre øvrige produkter?

Tilleggsproduktene spesialtilpasses hver kunde. Pris på forespørsel.

Dynamics 365 (Sales/CRM og Service)

Gjør relasjoner om til inntekter Dagens kunder er mer velinformerte og har høyere forventninger enn noensinne. Med Dynamics 365 for Sales får du mer enn bare salgsautomatisering: Du får også bedre innsikt i kundenes behov, økt kundeengasjement og flere avtaler. Identifiser og kom i kontakt med kjøpere ved å dra fordel av det omfattende LinkedIn-nettverket, inkludert profilene til kollegaene dine. Bygg tillit ved å få innsikt i spesifikke kundebehov. Administrer relasjoner enkelt i stor skala med felles data og prosesser.

NAV i skyen

Ta smartere avgjørelser, omstrukturer forretningsprosesser raskere og legg til rette for vekst i virksomheten ved hjelp av den skybaserte løsningen for forretningsressursplanlegging (ERP) som er utviklet for og med Azure. Løsningen omfatter både ERP, forretningsanalyse, infrastruktur og beregnings- og databasetjenester.

Office 365

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten personer arbeider på i dag. Du har tilgang til det velkjente settet med produktivitetsverktøy, uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten. Office-programmer, alltid de nyeste versjonene, gjør det mulig å opprette, redigere og dele fra PC eller Mac, eller iOS-, Android™- eller Windows-enheter med hvem som helst, i sanntid.

Business Intelligence

Power BI er et sett med analyse-verktøy som leverer faktabasert innsikt for hele organisasjonen. Velg blant hundrevis av datakilder, preparer dine data enkelt og sett opp raske ad-hoc analyser. Utarbeid lekre rapporter og publiser dem til din organisasjon som kan lese disse på web eller mobile enheter. Alle kan utarbeide personlige instrumentbord med sine viktige KPI'er og få en helhetlig innsikt i bedriften. Skaler til hele organisasjonen med innebygget enkel administrasjon og sikkerhet.