Til hovedinnholdet
OSSO Skjerm 16 9 B

Tilleggsprodukter

Oseberg Solutions tilbyr mange ulike tilleggsprodukter tilknyttet forretningsløsningene. Dette er tilleggsprodukter som er bygget for å gjøre hverdagen enklere for brukerne av Dynamics 365 familien.

 Sumango Autobank

AutoBank er en bankløsning for bruk i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Enkel og effektiv bankhåndtering med alle norske banker, samt en rekke utenlandske banker i bl.a. Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, England og USA). 

Topp 3 fordeler med Sumango Autobank:

  1. Full valutastøtte inkludert SEPA standard
  2. Direkte integrasjon mot bank
  3. Avstemming av bankkonti

Autobank har som hovedfokus å effektivisere, forenkle og utvide funksjonalitet rundt betaling, innbetaling og avstemming av banktransaksjoner. 

Produktet kan lastes ned i Microsoft AppSource. Utvidet produktinformasjon finnes på hjemmesiden til Sumango, eller du kan laste ned ett enkelt produktark her. 


 Sumango Payroll / Lønn

Payroll er komplett lønnsløsning bygget i og rundt Microsoft Dynamics 365 Business Central. Med denne løsningen slipper du integrasjoner med filimport/-eksport mellom økonomi- og lønnsløsningen. 

En viktig og stor del av økonomimedarbeiderens arbeidsoppgaver omhandler lønn.

Sumango Payroll er integrert mot AltInn, har enkel overføring til bank for betaling av lønn, mulighet for å lage egne lønnsarter, eget rollesenter, hente grunndata som dimensjoner og prosjekt fra Business Central mv.. 

Ta en titt på en presentasjonsvideo eller last ned produktarket for å lese mer.

Du kan også laste ned produktet i Microsoft AppSource.


Continia Document Capture

Verdens mest utbredte løsning for skanning av fakturaer og andre dokumenter, rett i Business Central! 

Document Capture tilbyr automatisk registrering av dokumenter av en avansert OCR-tolk, utvidet godkjenningsflyt og et digitalt arkiv du kan søke i med fulltekst.

Document Capture optimerer og automatiserer alle prosesser – helt fra du mottar dokumentet til godkjenning og oppslag når du skal finne igjen bilaget i ettertid. 

Les mer og last ned produktet i Microsoft AppSource.


Tasklet Factory Tasklet Factory WMS løsning

Mobile WMS fra Tasklet Factory understøtter arbeidsprosessene på lageret og integrere med standardfunksjoner i Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

‎Du får en WMS-løsning med et flott grafisk brukergrensesnitt som er enkelt å bruke, og som kan konfigureres etter hver brukers behov.‎‎ Dine lageransatte vil være mer effektive og gjøre færre feil, ettersom ‎‎Mobile WMS‎‎ gir verktøyene og informasjonen som trengs for å jobbe effektivt.‎

‎Det er enkelt å installere og støtte løsningen, da den er integrert direkte med standardfunksjonene i 365 Business Central og Dynamics NAV‎‎. Vi støtter alle versjoner.‎

Les mer om løsningen på Tasklet Factory sine hjemmesider.


Swebase - enkel betalingsløsning

Er din organisasjon registrert i Sverige og har behov for effektiv håndtering av betaling, er SweBase ett ‘must’ for ditt selskap. Med SweBase kan du enkelt opprette både svenske og utenlandske leverandørbetalinger. Med SweBase kan du også gjøre import av Camt053 og Camt054 betalingsfiler for enkel avstemming av kundetransaksjoner.

Ta kontakt med din kundeansvarlige i Oseberg Solutions AS for å komme i gang med SweBase.

Les mer og last ned produktet i Microsoft AppSource.

 


Ønsker du mer informasjon om tilleggsprodukter, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!