Til hovedinnholdet

Kundeinfo

Å styrke generasjoner med ren energi for alltid er visjonen til Nel Hydrogen. Nel sin teknologi gjør det mulig for mennesker og bedrifter å ta i bruk hydrogen, det mest tallrike elementet i universet. Med mer enn  3500 pålitelige, kostnadseffektive elektrolysatorer installert over hele verden, er Nel Hydrogen den anerkjente bransjelederen for alkalisk og PEM vannelektrolyse. 

Microsoft Business Central levert av Oseberg dekker behovene uten større tilpasninger. Det ble dog avdekket behov for å implementere enkelte utvidelser for bl.a. å sikre korrekt tilstrekkelig prosjektoppfølging, prosjektlogistikk/-produksjon, krav til rapportering, samhandling på tvers av «Microsoft 365» familien.

NEL Hydrogen

NEL Hydrogen

Les mer om NEL Hydrogen her.

"NEL har tatt i bruk de fleste modulene i Business Central for støtte i og rundt prosesser innenfor områdene  salg, innkjøp, lager, finans, aktiva, prosjekt og engineering. Vesentlig for leveransen har i tillegg vært å sikre gode integrasjoner mot eksterne systemer som WMS (Warehouse Management System), MES-løsning, PDM-løsning, tidsregistrering, lønn/utlegg mv."

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!