Til hovedinnholdet
OSSO Skjerm 16 9 B

Oppgrader Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV endret navn til Microsoft Dynamics 365 Business Central i 2018. Det er mulig å oppgradere din eksisterende Dynamics NAV løsning til Business Central, akkurat som du tidligere oppgraderte til nyere versjoner Dynamics NAV.

Vi har mange års erfaring med å oppgradere forretningsløsninger (ERP) for våre kunder. 

Microsoft Dynamics Business Central er på mange måter det samme som Microsoft Dynamics NAV, men det er også mye mer enn det. Selv om produktet har blitt vesentlig modernisert den senere tid, vil du fremdeles kjenne deg igjen fra Dynamics NAV.

Med Business Central i skyen er du klar for å møte fremtiden med en trygg, sikker og fremtidsrettet løsning. Business Central er koblet sammen med med andre Microsoft produkter og gir deg tilgang på støtteverktøy for å ta riktige beslutninger for din virksomhet. 

Med Business Central får du rapportert raskere og mer smidig, du korter ned tiden for periodisk avslutning, du kan være oppdatert på din virksomhet uavhengig enhet og du kan innføre nye forretningsmodeller raskere med fleksibel distribusjon, pålitelighet, sikkerhet og en løsning som vokser i takt med deg.

Hvorfor Business Central?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, en skalerbar forretningsløsning (ERP/Enterprise Resource Planning) som hjelper din bedrift med å automatisere salg, innkjøp, drift, regnskap/økonomi, lagerstyring, service og produksjon. 

Les vår lille guide her.


 

Start din reise fra Dynamics NAV til Business Central med oss. Vi er eksperter på Microsoft Dynamics porteføljen, med spesielt fokus på Business Central. 

Business Central inneholder svært fleksible og rikholdige funksjoner som gir selskaper mulighet til å håndtere forretningsvirksomheten, inkludert finans, produksjon, salg, levering, prosjektstyring, service og mer.

Ønsker du mer informasjon om oppgradering, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!