Til hovedinnholdet
Person Briller

Ekspertområder

Vi er eksperter innenfor handel, grafisk, produksjon, prosjektindustri og regnskap. Våre fagkonsulenter er eksperter på forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central og Dynamics 365 Customer Engagement (CRM). Med vår kompetanse og erfaring bistår vi også ulike andre bedrifter i mange andre bransjer.

Grafisk 

Grafisk industri har stor variasjon i produkter og produksjonsmetoder. Felles er behovet for effektiv informasjon innad mellom avdelinger og ut mot kunder. Vår PrintVis løsning gir deg oversikten du trenger i en hektisk hverdag

Les mer om Osebergs løsning for grafiske virksomheter

Handel

Noen sier handel er lett, man kjøper for 1 og selger for 2.

Uansett om du har en liten nettbutikk, er en grossist, har en eller flere butikker, en kjede med flere profiler og franchise, så har du behov for effektivitet og kontroll på vareflyten, ordre, innkjøp og økonomien generelt.

En effektiv forretningsløsning vil hjelpe deg med dette. Vi vet at mange er usikre på hvor de skal starte og hvordan de skal komme dit.

Les mer om Osebergs løsning for Handelsvirksomheter

Produksjon

Industriprodusenter produserer noen av de mest komplekse produkter i verden, og arbeider med strenge miljøkrav og global konkurranse. Forutsetning for deres lønnsomhet ligger i å oppnå effektiv drift.

Les mer om Osebergs løsning for produksjonsbedrifter

 

Prosjektindustri

Industriprodusenter produserer noen av de mest komplekse produkter i verden, og arbeider med strenge miljøkrav og global konkurranse. Forutsetning for deres lønnsomhet ligger i å oppnå effektiv drift.

Les mer om Osebergs løsning for prosjektindustri

Regnskap

Med Dynamics 365 Business Central styrer du enkelt bedriftens regnskap – oversiktlig, effektivt og med minst mulig feilmargin. Har du ekstern regnskapsfører, kan dere jobbe i samme system, slik at regnskapet til enhver tid er oppdatert. Rollebasert grensesnitt hjelper ulike brukertyper å fokusere på sine oppgaver og gir rask oversikt over den enkeltes plikter

Les mer om Osebergs løsning for regnskap

Customer Engagement

Med våre produkter og tjenester kommer du raskt, trygt og enkelt i gang med din nye CRM løsning. Med Dynamics 365 har du ett godt fundament for å samhandle på tvers av egen virksomhet, samtidig som du ivaretar dialog med eksisterende og nye kunder på en god måte. 

Med oss som din strategiske partner, kombinerer vi vår kunnskap på tvers av ulike løsninger og fagområder. 

Les mer om Customer Engagement/CRM. 

Rapportering

‎BI4Dynamics er klar‎‎ til å gi ‎‎deg total‎‎ innsikt i virksomheten din allerede neste dag etter installasjonen. Den unike ‎‎datatransformasjonen med ekstra datalag‎‎ sikrer ingen ‎‎kompromiss mellom‎‎ servicekostnader og BI-funksjoner.‎

BI4Dynamics er utviklet spesielt for Microsoft Dynamics. BI4 verktøyet har flere enn 1500 ulike BI felter som kan benyttes for å visualisere status gjennom tilleggsprodukter som Microsoft Power BI eller Microsoft Excel. 

Det finnes ett sett av standard moduler som gir deg rask tilgang til å hente data fra kilder som salg, kjøp, varelager, fordringer/, gjeld og finans.

Ut over dette kan det også hentes data fra tilleggsmoduler som bank, anleggsmidler, service, prosjekt mv. 

 

   

 

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!