Til hovedinnholdet
Folk I Skygge

Referanser

Noen av våre kunde referanser. Ulike typer prosjekter i ulike bransjer og kompleksitet. Felles for alle er at de er basert på løsninger med ett eller flere Microsoft produkter, i tillegg til våre egenutviklede produkter.

Norrona Logo

"Vi ser på nye forretningsområder og muligheter for oss å vokse hele tiden. Det er veldig fint å ha en partner som Oseberg i ryggen som kan være med oss på denne reisen."

Birgitte Gran Fjellstad, CFO Norrøna Sport

HOFF SA

"Viktig for innføring av nye systemer, var hensynet og kravene til sporbarhet. Alle råvarer og ingredienser i de enkelte ferdigvarene må kunne spores hele veien tilbake til potetprodusent eller leverandør."

CEGroup AS

«Oseberg har effektivisert dokumentflyten og transaksjonsflyten mellom landegrensne.»  

Rental Group AS

"Rental Group har en stor maskinpark som skal overvåkes, driftes og vedlikeholdes. Dette setter strenge krav til oppetid og fleksibilitet i løsninger. Det er derfor anbefalt bruk av bransjeledende løsninger som integreres med Business Central for optimal bruk."

Nel

"NEL har tatt i bruk de fleste modulene i Business Central for støtte i og rundt prosesser innenfor områdene  salg, innkjøp, lager, finans, aktiva, prosjekt og engineering. Vesentlig for leveransen har i tillegg vært å sikre gode integrasjoner mot eksterne systemer som WMS (Warehouse Management System), MES-løsning, PDM-løsning, tidsregistrering, lønn/utlegg mv."

Floyd

"Leveransen fra Oseberg har muliggjort det for oss å håndtere flere ordrer i løpet av en dag enn hva vi hadde før vi hadde ERP-en. Det er mye mer oversiktlig varelager. Du kan enkelt hente ut rapporter direkte i ERP eller Power BI."

Aksell Logo

"Leveransen fra Oseberg har muliggjort det for oss å håndtere flere ordrer i løpet av en dag enn hva vi hadde før vi hadde ERP-en. Det er mye mer oversiktlig varelager. Du kan enkelt hente ut rapporter direkte i ERP eller Power BI."

HK

"Vi ser store muligheter med Dynamics BC, da det er et brukervennlig system som tilfredsstiller de kravene vi stiller til fleksibilitet og tilpasningsevne for å skape en effektiv organisasjon. Teamet hos Oseberg har vist en svært grundig kunnskap om BC gjennom lang tid, noe som har gjort oss veldig trygge med dem som leverandør”

Recharge logo

"Til rapportering og analyse, er det utstrakt bruk av Power BI med datavarehus fra BI4 Dynamics. Kombinasjonen sikrer godt analyseverktøy og fleksibelt grensesnitt for visning av virksomhetens viktigste KPI’er, som ikke går på bekostning av oppetid, tilgjengelighet eller fleksibilitet. Data samles og aggregeres fra alle virksomhetsområder og kombineres med data fra eksterne kilder som ladeautomater."

Erik Tanche Nilssen

"Vi har hatt PrintVis i over 11 år og er veldig fornøyd.
Systemet fungerer meget bra for vårt varierte sortiment og er effektivt i bruk på store og små kalkyler.
Vi opplever at Oseberg har bred erfaring med systemet og forstår kundens behov"

Kai Hansen

"Kai Hansen Trykkeri startet å bruke PrintVis våren 2017 etter en rask og effektiv implementering.
Med et system godt tilpasset grafisk bransjes behov og Oseberg som kjenner den grafiske hverdagen godt,
ble det en kort reise fra inngått avtale til oppstart av systemet"

Flisa Trykkeri AS

"Vi på Flisa Trykkeri har brukt PrintVis siden 2006.
Systemet dekker vårt behov for kalkyle, fakturering, lager, økonomi og brukes også for E-bestilling av papir.
Systemet er integrert med vår Webshop. PrintVis er effektivt for elektronisk utsendelse av dokumenter som tilbud og faktura på mail"

Oluf Lorentzen

"Vi tror Dynamics NAV passer oss med tanke på størrelse, kostnader og fleksibilitet, men vi har vært vel så opptatt av leverandør som produkt. Oseberg Solutions er en passe stor leverandør med riktig kunnskap. Vi kan snakke direkte med fagkonsulentene, og slipper å gå via et mellomledd. Det er en klar fordel."

Reol Teknikk

"Vi trengte å bytte ut det gamle regnskapssystemet med et mer fremtidsrettet ERP-system.
Løsningen ble Dynamics NAV driftet i skyen/Azure, levert av Oseberg Solutions AS. Det sparer både tid
og øker kvaliteten på leveransene"

Okonomideler

"Med Microsoft Dynamics NAV levert av Oseberg har Økonomi-Deler fått et effektivt innkjøpssystem hvor ca 150 bestillinger automatisk går ut fra NAV til leverandører hver uke - det bidrar til effektivisering"