Til hovedinnholdet
Norrøna Logo Main Black

"Welcome to nature" 

Norrøna leverer premium friluftsprodukter og har levert kvalitet, design, funksjonelle og bærekraftige produkter siden 1929. Norrøna eier hele verdikjeden selv, og styrer alt fra idè til produksjon og leveranse. I 2023 er Norrøna mer enn "bare" ett klesmerke. Foruten klær levert på en bærekraftig måte, leverer de også reiser og opplevelser.

Norrøna sin tilstedeværelse i flere land på flere kontinenter stiller store krav til forretningssystemene. Med kombinasjon av fysiske butikker, netthandel for både B2B og B2C kunder, 3PL løsning, kundeloyalitetsprogram og ekstreme krav til kvalitet og presisjon kreves det gode støttesystemer i virksomheten. 

Norrøna har kontinuerlig prosjekter, og er stadig i bevegelse for å utvikle seg. De ser på nye forretningsområder og muligheter for å vokse hele tiden. Norrøna har et standardsystem i bunnen og har gjort mye tilpasninger rundt appene inne i selve ERP-modulen. 

Med leveranse av Dynamics 365 Business Central gir vi støtte til Norrøna sine prosjekter, sine produksjoner, sin økonomi og sin logistikk gjennom gode standardløsninger krydret med integrasjoner mot 3. parts løsninger.

 

Grunnen til at vi valgte Oseberg som konsulenter er fordi de utfordrer oss på de riktige tingene. De har en god forståelse for hva vi driver med og god kompetanse. Det gjør at de har vært en god sparringspartner for oss, og gitt oss best practice under utviklingsprosessen.

Christian Løfqvist - Forretningsutvikler og Prosess Spesialist Norrøna

Les mer om Norrøna her.


Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!