Til hovedinnholdet
Forvaltning Oseberg Solutions

Forvaltning

Vi anbefaler våre kunder å tegne kundeavtale. Dette bidrar til å sikre tilgang på riktig ressurs når behovet for hjelp oppstår.

Ettermarkedsavdelingen i Oseberg Solutions ble etablert januar 2022. Avdelingen har egne ressurser som skal sikre god kundeoppfølging etter at prosjekter er gått live. Det er etablert rutiner for overlevering fra prosjekt til ettermarked som sikrer kundene tilgang til kompetent personell og kompetanseoverføring som gir flere medarbeidere mulighet å jobbe med deres løsninger. 

Vi tilbyr i 3 ulike nivå av kundeavtaler:


Basis; Supportavtale

Basis avtale er vårt utgangspunkt for kundeavtale, med definert pris og generelle vilkår men med mulighet for tilvalg.

Fleksi; SLA

Ønsker du mer fleksibilitet og responsgaranti på innmeldte saker, er Service Level Agreement (SLA) avtale det deres virksomhet trenger.

Pluss; Forvaltning

Ønsker dere jevnlige taktiske og operative møter, i tillegg til beredskap og kostnadsfri håndtering av lisenser, er dette avtalen for dere.

Alle våre kunder har som minimum en Basis-supportavtale. Avtalen gir tilgang til vår kundeportal hvor du som kunde finner dokumentasjon og kan melde inn behov eller bestille bistand.

For kunder som anser det som viktig å ha utvidet tilgang til support kan det inngås en Fleksi-SLA avtale, som sikrer tilgang til kompetent personell og sikrer reaktiv bistand når behovet oppstår.

Kunder med avanserte løsninger, store brukergrupper eller generelt løsninger hvor rask respons og proaktiv oppfølging er viktig, tegner Pluss-Forvaltningsavtale. Da er de garantert tilgang på kritiske ressurser når man behøver dem, samt periodiske møter og oppfølging av videreutvikling av løsningen.

Hva inneholder de ulike kundeavtalene?


2024.01.31. Oseberg Kundeavtaler

* Beredskap og proaktiv forvaltning kan kjøpes som tilvalg for Basis-supportavtale og Fleksi-SLA avtale. Beskrivelsene over er et utvalg, og alle avtalene vil gjennomgås detaljert ved avtaleinngåelse.


Microsoft Solutions Partner - Business Applications

Microsoft setter store krav til partnere som sertifiseres som 'Solutions Partner for Business Application'. Sertifiseringen gis ved å oppnå resultater basert på mål, kompetanse og kunde suksess. I tillegg skal våre medarbeidere årlig gjennomføre kurs, opplæring og sertifisering innenfor ulike program- og produktområder i Dynamics 365 og Power Platform.

Forpliktelsen som løsningspartner skal sikre at du som kunde oppnår dine mål ved bruk av Microsoft teknologi.

Ønsker du informasjon om mulighetene du har som kunde, ta kontakt:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!