Til hovedinnholdet
Folk Ved Bærbar

Samarbeidspartnere

Vi samarbeider med mange ulike partnere, under har vi samlet de fleste og de største. Våre partnere leverer tilleggstjenester eller -produkter som effektiviserer de daglige prosessene. 

Våre hovedpartnere


Les mer om våre andre samarbeidspartnere

Agfa samarbeidspartner til Oseberg Solutions Agfa utvikler, produserer og distribuerer et omfattende utvalg av analoge og digitale bildesystemer og IT-løsninger, hovedsakelig for trykkeribransjen og helsesektoren, samt for spesifikke industrielle applikasjoner.
Canon samarbeidspartner med Oseberg Solutions Canon er en verdensledende innovatør og leverandør av bildeløsninger.
Companial Companial (tidligere QBS-Group) er det største og raskest voksende, internasjonale nettverket av Microsoft Dynamics-partnere. Vi er "Certified Partner" i nettverket. Vi har i flere år vunnet "Partner of the Year - Cloud" som Nordens største på uttak av cloud lisenser på ERP. 
Continia samarbeidspartner med Oseberg Contina har 25 års erfaring med å gjøre Dynamics mer effektiv. De skapt merverdi for brukere av Microsoft Dynamics ved å utvikle og tilby løsninger for effektiv håndtering av ulike typer administrative prosesser.
Digitroll samarbeidspartner til Oseberg Solutions Høsten 2019 feiret vi 20 år som et av landets ledende webselskap. Siden 1999 har vi vært en av landets ledende leverandører av nettsider og nettbutikker.
Vi er en strategisk samarbeidspartner for et stort antall bedrifter og organisasjoner i og utenfor Norge.
Flow Retail

Flow Solutions utvikler og leverer Flow Retail POS, markedets kanskje mest innovative, fleksible og funksjonelle POS plattform, optimalisert for faghandel og butikkjeder med fra to til flere hundre fysiske butikker. De leverer i tillegg profesjonelle B2C og B2B netthandel-løsninger på den globale plattformen Shopware, selvfølgelig sømløst integrert med Flow Retail POS, for både klikk&hent, rene nettordre, gavekort og mer.

Gurusoft har over 20 års erfaring med utvikling av brukervennlige og effektive digitale løsninger. Deres solide plattform integreres lett mot eksterne systemer og datakilder, og skaper en helhetlig digital verdikjede. Sammen automatiserer og optimaliserer vi din forretning!
LINK Mobility leverer millioner av verdifulle, personlige meldinger over hele verden – hver eneste dag. Vi tilbyr flere nye og effektive kanaler for kommunikasjon, innovative mobiltjenester og intelligent databruk. Kommuniser med dine globale kunder på deres foretrukne kanal. Enten det er SMS, E-post, RCS eller WhatsApp - overlat valget til mottakeren.

 

Litium samarbeidspartner til Oseberg Solutions En skybasert e-handelsplattform for digitalt salg, markedsføring og PIM. En plattform for smartere e-handel.
Logistra samarbeidspartner til Oseberg Solutions Logistra tilbyr transportadministrasjon på nett.
Deres webbaserte EDI-system gir deg det du trenger der du er!
Magento samarbeidspartner til Oseberg Solutions Magento er den ledende plattformen for innovasjon innen åpen handel. Hvert år håndterer Magento over 100 milliarder dollar i brutto varevolum. 
Maksimer

Siden dag én har Maksimer sitt fokus vært å øke konverteringsrater. Fokuset på lønnsomhet kombinert med kunnskap og erfaring om teknologi, brukeropplevelse og digitalmarkedsføring for nettbutikker, gjør Maksimer til en ideell partner for merkevarer som ønsker å ta sin nettbutikk til neste nivå.

Maksimer teller over 75 e-handelseksperter, med kontorer i Norge, Sverige og Serbia.

Netronic er samarbeidspartner til Osberg Solutions Programvare for visuell planlegging. Netronic sitt oppdrag er å gjøre det mulig for alle SMB-organisasjoner å oppnå operativ smidighet med visuell planlegging.

 

 

nShift AS er en ledende leverandør av programvare for levering og sporing av pakker. nShfit leverer produktet "Consignor" som gjør det enklere, raskere og billigere for håndtering av utsendelser av kundebestillinger.

 

Oneflow

Vår verden gjennomgår stor digital transformasjon. Men kontrakter sitter fortsatt fast i den mørke tidsalderen; et frustrerende rot av eldre systemer, papir og PDF-filer – som skal sammenkobles med e-signatur. Vi forestilte oss en bedre kontraktsprosess. En uten problemer, som flyter sømløst. Der kontrakter er uanstrengt, administrasjon er ikke-eksisterende, og fremgang gjort ved å trykke på én knapp. Og folk kan fortsette med det de gjør best. 

Så vi laget akkurat det, noe som gjør kontrakter smartere og opplevelsen bedre – det føles som magi.

Les mer om OneFlow her.

Oseberg Services er samarbeidspartner med Oseberg Solutions Oseberg Services er et regnskapsbyrå som i over 20 år har hjulpet bedrifter med tradisjonell regnskapsføring, lønn, rapportering og analyse.
Papyrus er samarbeidspartner til Oseberg Solutions Papyrus er en av Europas ledende grossister innen papir, emballasje og forbruksvarer.
PearlConvert er en strategisk ehandels-partner med tung implementeringskompetanse. Vårt mål er å lage Norges (og kanskje verdens) beste digitale handelsløsninger for våre kunder, basert på Magento 2 og Pimcore.
PrintVis er den perfekte matchen for ethvert trykk, emballasje eller etikettselskap. PrintVis er bygget direkte på Microsoft Dynamics 365 Business Central og utviklet med utskriftsspesifikk MIS-funksjonalitet.
Sumango utvikler tilleggsprodukter og apper for bruk sammen med Microsoft Dynamics 365 Business Central. Deres produkter Sumango Payroll og Sumango AutoBank er tilgjengelig i Microsoft AppSource.
Tasklet Factory tilbyr en mobil WMS (Warehouse Management Solution) med på / av-modus for Microsoft Dynamics 365 Business Central & Dynamics NAV, så du kan integrere lageret med resten av virksomheten.