Til hovedinnholdet
Power Platform (1)

Microsoft Power Platform

Power Platform er satt sammen for deg slik at du skal kunne ta korrekte og trygge beslutninger basert på innsikt om virksomheten. Med Power Platform kan du bygge app'er, chat roboter, rapporter samt effektivisere flyten gjennom å benytte Power Automate.

Microsoft Power Platform - kraftig alene, bedre sammen.

Microsoft Power Platform er mer enn summen av delene. Koble dem sammen - og til Microsoft 365, Dynamics 365, Azure og hundrevis av apper for å bygge komplette forretningsløsninger. Her kan du bygge egendefinerte apper og programmer som øker effektiviteten, alt integrert i en digitalisert plattform. Med Power Platform kan du redusere tunge arbeidsflyter og samtidig øke produktiviteten.

Du kan lese mer om Power Platform her.


Power BI

Hjelp ansatte i hele virksomheten med å ta gode beslutninger ved hjelp av oppdaterte analyser. Power BI er samlende for virksomheten din, det er en skalerbar plattform for selvbetjent analyse. Bruk Power BI til å koble til og visualisere data fra ulike kilder til det beste for din virksomhet. 

Med sømløs integrasjon gjennom Microsoft universet, kan du koble og dele data på tvers av organisasjonen gjennom kjente verktøy som Excel og Teams. 

Enten dataene dine er et enkelt Microsoft Excel-arbeidsbok eller en samling av skybaserte og lokale hybride datalagre, så kan du bruke Power BI til å koble deg til datakildene, visualisere (eller oppdage) det som er viktig, og dele det med hvem som helst.

Power BI kan være enkelt og raskt – i stand til å opprette raske innsikter fra en Excel-arbeidsbok eller en lokal database. Men Power BI er også robust og foretaksdimensjonert, klar for både omfattende modellering og sanntidsanalyse i tillegg til egendefinert utvikling. Power BI kan derfor være ditt personlige rapport- og visualiseringsverktøy, og kan også tjene som analyse- og avgjørelsesmotoren bak gruppeprosjekter, avdelinger eller hele selskaper.


Power Apps

Med Power Apps kan du bygge profesjonelle apper på den enkle måten. Få bedre fleksibilitet i hele organisasjonen ved å bygge lavkodeapper som moderniserer prosesser og løser utfordringer. 

Med Power Apps kan du enkelt begynne å bygge apper basert på maler, og videre distribuere dette i egen virksomhet. Med Power Apps kan du lage både lerretsapper og modelldrevne apper som løser utfordringer du har i din virksomhet. Med Power Apps leveres 'Dataverse", som er dataplattformen der du kan lagre og modellere forretningsdata.

Dataverse er plattformen som Dynamics 365-apper (som Dynamics 365 Sales, Customer Service, Field Service, Marketing og Project Service Automation) er bygget på. Hvis du er en Dynamics 365-kunde, er dataene allerede i Dataverse.


Power Automate

Power Automate er en nettbasert tjeneste for arbeidsflyter som automatiserer hendelser på tvers av de vanligste appene og tjenestene. Du kan for eksempel opprette en flyt som legger til et kundeemne i Microsoft Dynamics 365 og en post i MailChimp når noen med mer enn 100 følgere tweeter om firmaet ditt.

Power Automate lar deg opprette arbeidsflyter direkte fra Microsoft Teams, f.eks. å lage en oppgave direkte fra en chat, eller å etablere en post i en Teams kanal når en e-post kommer inn i Microsoft 365 Outlook. 

Når du registrerer deg, kan du koble til over 220 tjenester og behandle data i skyen eller lokale kilder, som for eksempel SharePoint og Microsoft SQL Server. Listen over programmer som du kan bruke med Power Automate, vokser stadig. Power Automater er tilgjengelig på alle flater og på tvers av enheter.


Power Virtual Agents

Power Virtual Agents gjør det mulig for hvem som helst å lage kraftige chatbots ved hjelp av et guidet grafisk grensesnitt uten kode, uten behov for utviklere.

Power Virtual Agents adresserer mange av de største problemene med chatbot building. Det eliminerer gapet mellom fageksperter og utviklingsteamene som bygger chatbots. Det fjerner kompleksiteten ved å eksponere team for nyansene i samtale AI og behovet for å skrive kompleks kode. Det minimerer IT-innsatsen som kreves for å distribuere og vedlikeholde en tilpasset samtaleløsning ved å gi fageksperter mulighet til å bygge og vedlikeholde sine egne samtaleløsninger.

Power Virtual Agents kan benyttes i samhandling med f.eks. Microsoft Teams eller Dynamics 365 Customer Service. 


Power Pages

 Power Virtual Agents powerpages

Med Power Pages kan du bygge nettsteder raskt og enkelt basert på lavkodeprinsippet.

Power Pages gir deg omfattende maler som kan tilpasses, en visuell opplevelse som kan tilpasses via et nytt utformingsstudio, og et nytt, integrert læringssenter du kan bruke til å bygge nettsteder etter dine unike forretningsbehov.

Power Pages er det nyeste medlemmet i Microsoft Power Platform-serien. Med Power Pages kan du bygge nettsteder ved å bruke de samme delte forretningsdataene som er lagret i Microsoft Dataverse og du bruker til å bygge apper, arbeidsflyter, intelligente virtuelle agenter, rapporter og analyser med andre Microsoft Power Platform-komponenter i organisasjonen.


Dataverse

DataverseMicrosoft Dataverse lar deg sikkert lagre og behandle dataene som brukes av forretningsprogrammer. Dataene i Dataverse er lagret i et sett av tabeller. En tabell er et sett med rader (tidligere kalt oppføringer) og kolonner (tidligere kalt felt/attributter). Hver kolonne i tabellen er utformet for å lagre en bestemt type data, for eksempel navn, alder, lønn og så videre.

Dataverse omfatter et basissett med standardtabeller som dekker vanlige scenarier, men du kan også opprette egendefinerte tabeller som er spesifikke for organisasjonen og fylle ut dem med data ved hjelp av Power Query. Apputviklere kan deretter bruke Power Apps til å lage omfattende programmer som bruker disse dataene.


Power Platform (1)

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!