Til hovedinnholdet
Prat Hos Industri

Karriere

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

En av Norges aller beste Business Central partner trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts spennende produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder?
Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no.

På begge våre lokasjoner er vi alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke våre avdelinger. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

  • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
  • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
  • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
  • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
  • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

Møt noen av folka i Oseberg


Fride Hattestad systemutvikler

Fride Hattestad, Systemutvikler

Jeg startet i Oseberg i april 2021 som systemutvikler.

Stillingen innebærer at man skreddersyr tilpasninger for kunder via utvikling i deres Business Central system.

Oseberg legger opp til at vi i stor grad kan styre vår egen arbeidsdag og jeg opplever at det er frihet under eget ansvar.

Oseberg er en inkluderende og sosial arbeidsplass hvor jeg føler meg godt ivaretatt og dermed stortrives.

Petter Eikrem Ettermarkedsansvarlig

Petter Eikrem, Ettermarkedsanvarlig

Jeg synes det er en spennende bransje å jobbe i mtp. ny teknologi som lanseres fortløpende. "Microsoft-universet" byr på en totalpakke som få kan matche. Det er oppslukende å være en del av utviklingen vi nå ser. Spesielt synes jeg at retail/handel, alt nytt som lanseres av nettbutikker, integrasjoner mot WMS mv. er veldig interessant å være en del av. Her jobbes det kontinuerlig med effektivisering. Nettverket jeg bygger mot forskjellige partnere/leverandører er gull verdt!

Det er et veldig godt miljø i Oseberg, folk bryr seg og er forståelsesfulle. Din mening høres og vi følges godt opp av en god administrasjon- og HR avdeling.

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her