Til hovedinnholdet
Prat Hos Industri

Karriere

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Årets Business Central partner trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts spennende produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder?

Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no.

Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi fortsetter å vokse, og ser nå etter fagkonsulenter innen ulike fagområder. Vi ønsker å styrke teamet vårt i Oslo med kompetente fagkonsulenter innen finans, økonomi, logistikk eller retail, med erfaring innen forretningssystemer.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy. Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et sosialt og inkluderende arbeidsmiljø. Du vil bli del av et svært kompetent fagmiljø med gode utviklingsmuligheter, får mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter innenfor handels- og kjedevirksomheter.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen økonomi og/eller logistikk, gjerne i kombinasjon med IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring som konsulent eller bruker av ERP systemer, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (Dynamics NAV). 
 • Kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer er en fordel.
 • God forståelse for forretningsprosesser og evne å håndtere komplekse problemstillinger.
 • Gode relasjonsbyggende evner og kommunikasjonsevner på alle nivåer hos våre kunder.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Det er et krav at du behersker norsk (evt. et av de andre skandinaviske språkene) flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Våre nye kollegaer kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du er entusiastisk og positiv, og bidrar til å inspirere både kunder og kollegaer. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, du er pålitelig og har god gjennomføringskraft.

Arbeidssted: Oslo

Frist: Snarest

Søk på stillingen her.

Legg ved en kortfattet søknad, og CV eller LinkedIn profil. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

 

Vi har mange spennende oppdrag innen rapportering og analyse, og trenger flere dyktige Business Intelligence konsulenter. Har du noen års erfaring i roller som BI konsulent eller controller? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og brenner for å hjelpe kunder med rapporterings- og analysebehov, da vil vi gjerne høre fra deg.

Som BI konsulent vil dine hovedoppgaver være implementering og videreutvikling av datavarehus og rapporteringsløsninger for kunder, ved bruk Microsoft Power BI og BI4Dynamics datavarehus. Du vil få ansvar for løsninger hos et utvalg av Oseberg Solutions sine kunder, og bidra til at de får god innsikt i virksomheten sin.

Vår nye kollega er opptatt av god og presis rapportering, og har forståelse for endringsledelse. Du vil ofte diskutere løsninger med våre kunder, og det er viktig at du er trygg i kommunikasjon i en slik rolle. Du har et tydelig kundefokus, og evner å jobbe strukturert og selvstendig.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen økonomi/adm./logistikk, gjerne i kombinasjon med IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Kunnskap om rapportering og analyse, og gjerne statistikk. 
 • Erfaring med Power BI/ datavarehus er en fordel.
 • Forståelse for forretningsprosesser, og evne til å tenke systematisk og jobbe strukturert.
 • Serviceinnstilling, både overfor kunder og kolleger.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Godt arbeidsmiljø og trivsel er viktig for oss, og vi har stort fokus på sosialt miljø. I tillegg har vi et sterkt fagmiljø med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer, som du kan bygge kompetanse og utvikle deg videre sammen med.

Vi har kontor sentralt plassert både i Tønsberg og Oslo, begge er aktuelle arbeidssteder. Vi holder til i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum, og i Oslo holder vi til i ærverdige Tostrupgården midt på Karl Johan.

Arbeidssted: Tønsberg

Frist: Snarest

Søk på stillingen her.

Legg ved en kortfattet søknad, og CV eller LinkedIn profil. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

Møt noen av folka i Oseberg


Fride H

Fride Hattestad, Systemutvikler

Jeg startet i Oseberg i april 2021 som systemutvikler.

Stillingen innebærer at man skreddersyr tilpasninger for kunder via utvikling i deres Business Central system.

Oseberg legger opp til at vi i stor grad kan styre vår egen arbeidsdag og jeg opplever at det er frihet under eget ansvar.

Oseberg er en inkluderende og sosial arbeidsplass hvor jeg føler meg godt ivaretatt og dermed stortrives.

Petter Eikrem Ettermarkedsansvarlig Oseberg Solutions AS

Petter Eikrem, Ettermarkedsanvarlig

Jeg synes det er en spennende bransje å jobbe i mtp. ny teknologi som lanseres forløpende. MS universet byr på en totalpakke som få kan match. Det er oppslukende å være en del av den utvikling som vi nå ser. Spesielt synes jeg at handel og alt nytt som lanseres av nettbutikker, integrasjoner mot WMS mm er veldig interessant å være en del av. Her jobbes det kontinuerlig med effektivisering. Nettverket som en bygger opp mot forskjellige partnere/leverandører osv. er gull verdt!

Det er et veldig godt miljø i Oseberg, folk bryr seg og er forståelsesfulle. Din mening høres og vi følges godt opp av en god administrasjon- og HR avdeling.

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her