Til hovedinnholdet
Kristinakvarteret Fasade

Kristina Kvarteret, Tønsberg

Vi flytter til Grev Wedels Gate 12, sentralt ved Tønsberg Jernbanestasjon

Fra og med 2. januar 2023 har vi vært på plass i nye lokaler sentralt i Tønsberg. Bygget ligger i sentrum av Tønsberg, rett ved jernbanestasjon, busstasjon og kjøpesenteret ALTI Farmandstredet. Fra bygget er det ca. 500 meter til Tønsberg Torv. 

Kaldnes Utvikling AS har stått for rehabilitering og utvikling av eiendommen, som består av totalt 7 etasjer.

Utbygger har levert et tidsriktig bygg med fokus på miljø og bærekraft i alle ledd. Bygget får energimerking i klasse A, og utbygger tar sikte på å få bygget sertifisert som "BREEAM-NOR Excellent". 

Vi kommer til å disponere hele 2. etasje på ca. 1500 kvm. Våre medarbeidere vil få hvert sitt cellekontor, i tillegg til flere møterom, landskapsplasser, stillerom og mingleområder. Her er det gjort klart for å støtte opp om våre ambisjoner om ytterligere vekst og tilgang på nye medarbeidere.

Vi oppfordrer alle våre medarbeidere om å benytte kollektivtransport, sykkel, gange eller samkjøring for å bidra økt fokus på miljø. Kommer du på besøk til oss, anbefales det kollektiv transport. Er du avhengig av bil, så er det parkering i umiddelbar nærhet. 

Adressen til våre lokaler er Grev Wedels Gate 12, 2. etasje, 3111 Tønsberg

Vi gleder oss til å komme inn i ett nytt bygg sammen med flere andre virksomheter fra ulike bransjer.  

Bildene under er tidlig i byggeprosessen og fra desember 2022. Noen av kontorplassene er klare, men det gjenstår fremdeles noe. Det er travelt i innspurten, og vi har fått lov å ta noen bilder underveis. Relativt kaotisk når det nærmer seg innflytting, men det skal bli bra når vi endelig kommer på plass. 


Kristinakvarteret Fasade NV
Fasade mot Tollbodgaten

Endelig er vi på plass i nye lokaler. Under vises noen bilder fra første uke. 


Her er bilder fra byggeprosessen.