Til hovedinnholdet

Ny IP-adresse

Vi vil fra og med 01.01.2023 være på plass i nytt bygg sentralt i Tønsberg sentrum.

Hos mange av våre kunder er Oseberg satt opp med såkalt "whitelisting". Det betyr at vår IP-adresse er "godkjent" for tilkobling mot deres servere. Dette sikrer at våre medarbeidere kan koble seg til deres systemer og bistå dere ved behov. Hvis dere bruker slike sikkerhetsmekanismer, er det viktig at deres brannmur oppdateres med ny IP-adresse. Hvis dette ikke gjøres, kan det medføre at våre medarbeidere ikke lenger får tilgang til deres systemer, som f.eks. Dynamics NAV eller Business Central. 

Den nye IP-adressen vil være: 195.1.80.179

Fra og med 15. desember vil vi kunne teste og verifisere at vi er sikret tilgang til deres systemer fra våre nye kontorlokaler. Send oss gjerne en bekreftelse på at dere har lagt til ny IP-adresse. Når vi mottar bekreftelse vil vi teste oppkobling og sikre at kommunikasjonen fungerer før flytting. 

Klikk knappen under for å sende oss en bekreftelse på at dere har utført endringen, slik at vi kan iverksette test av oppkobling. 

Vi ber samtidig om at gammel IP-adresse IKKE slettes før vi gir beskjed. 

Viktig:
Dersom du som mottar denne e-post ikke er rett mottaker av dette varselet, ber vi deg videresende internt til deres IT-avdeling eller deres IT-driftspartner. 

Vi vil sende egen informasjon om ny post- og besøksadresse i nær fremtid. 

Klikk her og bekreft at endringene er utført