Til hovedinnholdet

Styrk bedriftens produktivitet med Dynamics 365 Business Central

Selg smartere og gi kundene positive opplevelser

Bedre med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central fra Oseberg Solutions er en alt-i-ett- løsning for bedrifter som hjelper deg å administrere både økonomi, salg, service og drift enklere og raskere fra første dag. Vi i Oseberg ønsker å gi deg gode råd for hvordan du kan å styrke bedriftens produktivitet og tilbyr deg e-boken: Styrk bedriftens produktivitet med Dynamics 365 Business Central.


Gjør bestilling, salg, fakturering og rapportering enklere. Slik kan du også å ta smartere beslutninger.

Dynamics 365 Business Central integrerer automatisk systemene og prosessene dine, så du slipper å gjøre det. Du vil ha bedre oversikt over bedriften din og mulighet til å få tilgang til rapporter når og der du trenger dem. Dynamics 365 Business Central tar seg av de vanligste bedriftsprosessene fra første dag så du kommer i gang raskt. Med Dynamics 365 Business Central kommer ikke endringer i veien for de daglige aktivitetene dine. 

Integrer bedriften din
Før mennesker, prosesser og data sammen for å administrere alle deler av bedriften din.

Ta smartere beslutninger
Få et fullstendig bilde av bedriften din med instrumentbord som er enkle å lage og integrerte analyser som proaktivt informerer og veileder dine medarbeidere.

Start og voks på en enkel måte
Kom raskt i gang og oppfyll din bedrifts unike behov ved å enkelt integrere tilleggsprogrammer og bransjespesifikke løsninger.

 

Dynamics 365 Business Central med Oseberg som partner

Vi lever i en tid der utfordringer og muligheter går hånd i hånd, og der digital systemer gir en unik anledning til å forbedre og effektivisere din virksomhet. Oseberg Solutions har i over 20 år vært en ledende aktør innen leveranser av forretningssystemer. Vi har kunnskapen og erfaringen med prosessene og teknologien du trenger for å støtte din virksomhet på denne reisen, og våre faglig dyktige konsulenter bidrar med å gi din virksomhet en god prosess med nye systemer.