Til hovedinnholdet

Vær online og skap vekst i virksomheten

Koble sammen systemene og skape vekst i virsomheten

Bedre med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central fra Oseberg Solutions er en alt-i-ett- løsning for bedrifter som hjelper deg å administrere både økonomi, salg, service og drift enklere og raskere fra første dag. Vi i Oseberg ønsker å gi deg gode råd for hvordan du kan være online og skape veskt i virksomheten med e-boken: Være online og skape vekst i virksomheten


Ønsker du et konkurransefortrinn? 

Vil du fjerne deg fra ineffektive og silobaserte løsninger, trenger du ett komplett forretningssystem som gir full oversikt over virksomheten, når du trenger det: Business Central.

Løsningen vil hjelpe deg å effektivisere gjennom automatiserte oppgaver og arbeidsflyt. Alt skjer i kjent Microsoft grensesnitt og Office-verktøyene som Outlook, Word og Excel.

Skap vekst og vær online med Microsoft Business Central

Integrer bedriften din
Før mennesker, prosesser og data sammen for å administrere alle deler av bedriften din.

Ta smartere beslutninger
Få et fullstendig bilde av bedriften din med instrumentbord som er enkle å lage og integrerte analyser som proaktivt informerer og veileder dine medarbeidere.

Start og voks på en enkel måte
Kom raskt i gang og oppfyll din bedrifts unike behov ved å enkelt integrere tilleggsprogrammer og bransjespesifikke løsninger.

 

Dynamics 365 Business Central med Oseberg som partner

Vi lever i en tid der utfordringer og muligheter går hånd i hånd, og der digital systemer gir en unik anledning til å forbedre og effektivisere din virksomhet. Oseberg Solutions har i over 20 år vært en ledende aktør innen leveranser av forretningssystemer. Vi har kunnskapen og erfaringen med prosessene og teknologien du trenger for å støtte din virksomhet på denne reisen, og våre faglig dyktige konsulenter bidrar med å gi din virksomhet en god prosess med nye systemer.