Til hovedinnholdet

Julehilsen

Vi sender ekstra julehilsner til Afrika og Ucare Project. Vi er stolte av å kunne være med å gi en bedre hverdag for foreldreløse barn på Ucare Maisha Center, et barnesenter for 150 barn i Kenya.

 Ucare

Ucare Maisha Center er et barnesenter for 150 barn i Kisumu, Kenya. Barna som kommer til senteret er foreldreløse, enten i den forstand at en eller begge foreldrene er døde, eller at foreldrene av ulike grunner ikke er i stand til å ta vare på barna. Barna lever under fattigdomsgrensa, og før de ble tatt inn på senteret gikk det ofte dager mellom hvert måltid.

I tillegg er rent vann, mat, klær og sko mangelvare. På Ucare Maisha Center får barna to måltider med næringsrik mat hver dag. De får være en del av et sosialt fellesskap hvor de får leke og være barn. Ikke minst får de ha kontakt med voksne som har mye omsorg og trygghet. Det legges til rette for ulike aktiviteter som sang og sport, i tillegg til leksehjelp. Barna får også lære om blant annet mat, hygiene, jordbruk og respekt for hverandre. Senteret drives lokalt av Maurice Owino i tillegg til fem ansatte som hver dag tar seg av barna, lager mat og står for sikkerheten.

Ucare

Les mer om Ucare Project