Til hovedinnholdet
Microsoft gjør Dynamics 365 BC tilgjengelig over hele verden

Microsoft er på god vei til å gjøre Dynamics 365 BC tilgjengelig over hele verden

Dagens økonomi er grenseløs. Organisasjoner over hele verden jobber hardt for å skape vekst i virksomheten – både nasjonalt og internasjonalt. Alt dette tilrettelegges av internett og mulighetene med e-handel. Men selvfølgelig har utvidelsen konsekvenser for forretningsløsningen du bruker. De fleste bedrifter foretrekker å bruke samme ERP-løsning på tvers av alle enheter for å unngå informasjonsstøy, flere versjoner av sannheten og forvirrede ansatte og kunder. Men samtidig føler de presset til å følge lokale lover og regelverk. Microsoft er fast bestemt på å legge til rette for dette. Selskapet har som mål å gjøre Dynamics 365 Business Central globalt tilgjengelig.

Vi ser denne situasjonen ganske ofte. Organisasjoner velger en lokal leverandør for å implementere en ERP-løsning. Men så får de problemer når systemet skal eksporteres utlands. Mange bedrifter har måttet erfart denne viktige lærdommen på den vanskelige veien.

Microsoft gjøre denne prosessen mye enklere for sine kunder og implementeringspartnere. På Directions EMEA-arrangementet i Milano kunngjorde selskapet den spektakulære økningen i antall lokaliserte versjoner for Business Central fra 49 til 69.

Det er en vekst på 40 prosent sammenlignet med for ett år siden! Og allerede 50 prosent mer enn det nåværende antallet lokaliserte versjoner av Dynamics NAV.

For en god forståelse betyr lokaliserte eller landsspesifikke versjoner:

  • Gjøre Business Central tilgjengelig på det lokale språket, den lokale valutaen og de lokale lover og forskrifter – alt på fortløpende basis
  • Tilgjengeligheten av lokale implementeringspartnere i alle disse landene som kjenner den lokaliserte versjonen ut og inn, snakker det lokale språket og forstår den lokale kulturen
  • Tilgang til en lokal helpdesk som gir støtte på det lokale språket og den lokale tidssonen

Som du kan forstå, er dette alle aspekter som vil forbedre kvaliteten på implementeringen og internasjonale utrullinger.

Men det stopper ikke her. Mike Morten, Microsofts daglige leder for Dynamics 365 Business Central delte med sine partnere at Microsoft har ambisjonen "å gjøre Business Central tilgjengelig over hele verden."

Hvis du ikke er Microsoft Dynamics-bruker i dag, er det et interessant spørsmål hvor mange landsspesifikke versjoner din nåværende ERP-leverandør støtter? Og om det legger til rette for veksten du ser for selskap i nær fremtid?

TIPS: Ta med antall lokaliserte versjoner av dine største konkurrent(er) her.

Oppsummert: når du skal velge en ny ERP/CRM-løsning, er det smart å sjekke om din potensielle leverandør har et internasjonalt tilbud. Og om de ulike land som er relevante for deg, støttes av denne løsningen.