Til hovedinnholdet
Nye kunder har valgt Oseberg Solutions som sin ERP leverandør

Nye kunder

2018 har vært et godt år med flere nye kunder. Vi gleder oss over at Aas Mek. Verksted, Autosocks Operations, Fagtrykk og Oluf Lorentzen har valgt Oseberg som sin ERP leverandør!

Aas Mek. Verksted er i dag spesialisert på utvikling og bygging av brønnbåter. De tilbyr også nybygg, design og konstruksjon, samt service på de fleste fartøy. Verftet har egne folk på design og konstruksjon. Disse sørger for kontinuerlig utvikling av gode løsninger i tett dialog med sine kunder. Skrog og stålproduksjon skjer i samarbeid med utvalgte verft i utlandet. Alt dette kulminerer i rasjonell og effektiv bygging.

Aas Mek. Verksted har besluttet å redesigne sin forretningssløsning til Oseberg Verftsløsning. Dette er et prosjekt som er pågående i disse dager.

 

Autosocks Operations AS leverer egenutviklet oppfinnelse med norsk kvalitet, hurtigkjettinger til bil. De produserer og leverer produktene world wide.

Autosock får installert Oseberg Fleksi med noen enkle tillegg. Oseberg Fleksi er et predefinert oppsett av Dynamics NAV basert på «best practice» hos en rekke av våre handelskunder. Dette leveres til fast avtalt pris og bidra til å redusere implementeringsomfanget.

 

Fagtrykk er en grafisk bedrift med fokus på gode løsninger. De produserer både offset, digitalt og storformat i eget hus.
De har dyktige designere med teft for kreative og praktiske løsninger. Fagtrykk er lokalisert i Trondheim.

  

Oluf Lorentzen AS er en av Norges ledende importør av finere matvarer til dagligvarehandelen og storkjøkken. På drøyt 20 år det tradisjonsrike firmaet seksdoblet omsetningen. Det siste tiåret har de brukt Microsoft Dynamics AX som ERP-system, men nå går de over på Dynamics NAV for å forberede seg på fremtiden.