Til hovedinnholdet
Osebergs løsning for Handelsvirksomheter

Oseberg Basis: Nå kan du få alt du trenger til en fast, månedlig kostnad!

Du er ferdig som forhandler om du ikke leverer forutsigbarhet og gode kundeopplevelser. Hvorfor skal ikke detaljistene kunne forvente det samme av sine leverandører tenkte vi, og utviklet Oseberg Basis for Microsoft Dynamics 365 Business Central, driftet i skyen.

IT-bransjen har hatt gode tider gjennom flere tiår gjennom å skreddersy IT-løsninger for hver enkelt kunde sine unike behov. Mens realiteten selvfølgelig er at behovene sjelden er så unike. Og om de er unike, så er det ofte fordi kunden har tenkt komplisert rundt en prosess som andre har funnet bedre løsninger på. Altså – man avviker fra beste praksis, ofte uten at man vet det selv.

Og med skreddersømmen kommer de vanskelige oppgraderingsprosjektene. For hver endring i standardoppsettet innebærer det et nytt unntak som må testes når neste versjon skal installeres.

 

Klar for endring til det forutsigbare?

Vi har utviklet Oseberg Basis, som er basert på Microsoft Dynamics NAV, nettopp fordi vi tror de fleste bedrifter kan høste store gevinster av å velge standard løsninger. Kan din bedrift svare ja på om den ønsker følgende levert til en lav og forutsigbar månedspris? 

  • 99,9 prosent oppetid
  • Support 24/7
  • Økt stabilitet
  • Økt sikkerhet
  • Bedre integrasjon mot Office 365 og Power BI

 

Og har din bedrift fått nok av uforutsigbarhet? For eksempel ustabil drift, hyppige datatap, problemer med oppdateringer, vanskelige integrasjoner mot annen programvare, stadige investeringer i nye servere og – ikke minst – IT-kostnader som tikker opp år for år?

 

Med drift i skyen unngår du mye av den kompleksiteten som det normalt innebærer å drifte et forretningssystem. Vi har oppsummert syv problemer skyen fjerner og noen av de store fordelene med forretningssystem i skyen i denne artikkelen.

 

LES OGSÅ: Ikke handelsbedrift? Oseberg har ekspertise innen grafisk, regnskap, prosjekt og produksjon

 

En standard for fremtiden

Oseberg Basis er en komplett skybasert forretningsløsning for engroshandel som forenkler innkjøps- og salgsprosessen, bidrar til effektiv lagerstyring, gir full kontroll på økonomien – samtidig som det har et enkelt brukergrensesnitt.

 

Kjernen i løsningen er Microsoft Dynamics 365 Business Central, en handelsløsning som gjør det enkelt å administrere innkjøp, lager, ordre og regnskap. Løsningen ligger i Azure, en åpen og fleksibel plattform for skytjenester levert av Microsoft. Med Oseberg Basis er du alltid tilgjengelig – i nettleser, nettbrett og mobil.

 

Interessert i å vite mer om hvordan din bedrift kan forbedre seg ved riktigere bruk av smarte verktøy?

Last ned vår e-bok: Dette betyr NAV på Azure for stabilitet, sikkerhet og IT-kostnader i din bedrift