Til hovedinnholdet

Velkommen Monika og Nils!

Vi opplever stor pågang om dagen og er svært glade for å ha fått to til med på laget! Monika Hegg Larsen og Nils Sonberg Wilhelmsen starter opp i Team Industri nå i august. 

Monika starter som Fagkonsulent Finans hos oss. Hun har 25 års erfaring innen økonomi/finans. De siste 15 årene har hun jobbet som Finans Controller på økonomiavdelingen hos Extenda Retail og Visma Retail. Her har hun har jobbet med Visma Business og Business Central Dynamics 365. I tillegg har hun vært med på implementering av økonomisystemer og andre tilhørende systemer hos mange kunder. Monika er utdannet bedriftsøkonom. 

Nils starter som Ettermarkedsansvarlig og får ansvar for håndtering av SLA avtaler mot ettermarked, samt en salgsrolle mot eksisterende kunder. De siste årene har han jobbet for Cenium som Business Consultant, hvor han har jobbet i kundeprosjekter som funksjonell rådgiver. Nils har bakgrunn innen finans og har Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Høgskolen i Telemark og har dessuten jobbet mye med service innen hotellbransjen.

Vi ønsker Monika og Nils hjertelig velkommen til Oseberg og gleder oss til å ha de med på laget!