Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Vi har plass til flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no. Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi søker etter en serviceinnstilt teknisk konsulent som kan være med på å styrke vårt team innen Modern Workplace og teknisk IT support. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen flere ulike bransjer.

Vi søker etter en serviceinnstilt teknisk konsulent som kan være med på å styrke vårt team innen Modern Workplace og teknisk IT support. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen flere ulike bransjer.

Du har relevant utdannelse og helst noen års erfaring, men genuin interesse for faget kan veie opp for formell kompetanse. Vår nye kollega vil få ansvar for intern IT support. I tillegg vil det være spennende arbeidsoppgaver blant annet innen Azure og Microsoft 365, samt konfigurasjon og oppsett av forretningsløsninger i et sterkt fagmiljø med kunnskapsrike kollegaer.

Vi ser etter en kollega som har et genuint ønske om å levere gode løsninger. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. For å lykkes i stillingen som teknisk konsulent bør du ha egenskaper som positiv, nysgjerrig og løsningsorientert.

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse innen IT.
 • God kjennskap til teknologi som Azure og Microsoft 365.
 • Generell kjennskap til Microsoft teknologi. Det er en fordel med noe kompetanse innen SQL, samt administrasjon av VPN løsninger.
 • Erfaring fra installasjon og oppsett av PC/IT utstyr for brukere.
 • Gjerne erfaring med konfigurasjon og oppsett av forretningsløsninger, kjennskap til Microsoft forretningsløsninger vil telle positivt.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Spørsmål til stillingen kan rettes til Teamleder Modern Workplace Anders Jensen, telefon +47 918 68 732 eller HR og Adm. leder Lene Herdlevær af Geijerstam, telefon +47 472 42 505.

Søk på stillingen her 

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 

Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her....