Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Vi er i kraftig vekst og trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts flotte produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no. Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Ønsker du en variert hverdag med fokus på Dynamics 365 Business Central?

Vi ser etter en engasjert, målrettet og strukturert person som har god forståelse for, og erfaring med ERP systemer. Har du jobbet som ERP konsulent, vært superbruker eller kanskje du er opptatt av effektivisering av prosesser og systembruk på arbeidsplassen? Da kan det være at du er vår nye kollega!

Vårt team hos Oseberg Solutions jobber bredt og har stor fag- og systemkompetanse, vi ser derfor etter en ny kollega som er nysgjerrig på ny teknologi. Som forretningskonsulent vil dine arbeidsoppgaver blant annet innebære fagansvar, oppsett av løsninger, opplæring, kundeoppfølging og problemløsning. I tillegg vil du bidra til utvikling av rutiner, og til å forbedre arbeidsprosesser med Business Central samt våre egenutviklede apper.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell utdannelse innen økonomi/adm./logistikk, gjerne i kombinasjon med IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Helst erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision).
 • Forståelse for forretningsprosesser og evne til å tenke systematisk og jobbe strukturert selv når du må sjonglere mellom ulike oppgaver.
 • Et genuint ønske om å lære og levere gode løsninger til kundene våre.
 • Evne til å jobbe både selvstendig og i team.
 • Løsningsorientert og med serviceinnstilling, både overfor kunder og kolleger.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Oseberg er et selskap som legger stor vekt på sosialt miljø og faglig utvikling. Er du ute etter å bli utlært har du nok kommet feil, men – ønsker du kontinuerlig utvikling gjennom å lære mer og bruke kunnskapen i din arbeidshverdag, ønsker vi deg velkommen i vårt team.

Hos oss får du en variert og spennende arbeidshverdag i et team sammensatt av faglig sterke og engasjerte medarbeidere. Vi er opptatt av å kombinere høy arbeidsmoral med et uhøytidelig arbeidsmiljø, og kan tilby deg en rekke spennende utfordringer som venter på å løses.

Arbeidssted: Tønsberg (4. kvartal 2022 flytter vi inn i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum).

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Spørsmål til stillingen kan rettes til Teamleder Øystein Aker, telefon +47 924 00 978 eller Lene Herdlevær af Geijerstam, telefon +47 472 42 505.

Søk på stillingen her.

Spennende stilling som ERP konsulent innen handel og logistikk.

Med mange spennende kundeprosjekter søker vi etter en erfaren og faglig sterk konsulent, som ønsker å være med på å bygge videre på vår satsing innen handels- og kjedevirksomheter. Har du erfaring fra virksomhet innen handel og kjededrift, og kanskje også erfaring fra bransjer som fashion eller retail? Ønsker du i tillegg mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og forretningssystemer som understøtter kundenes forretningsprosesser? Da kan det være at du er vår nye kollega.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy, og være en rådgiver og sparringspartner for våre kunder innen områder som innkjøp, lager og salg. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å følge opp og videreutvikle våre eksisterende kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Helst 3-5 års erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/ Navision). 
 • God forståelse for forretningsprosesser og praktisk erfaring fra virksomheter innen handel og kjededrift.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Evne til å kommunisere med personer på alle nivåer hos våre kunder.
 • Det er et krav at du behersker norsk (evt et av de andre skandinaviske språkene) flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til å kunne benytte engelsk som arbeidsspråk.

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et fleksibelt, sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.

Vår nye kollega kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Arbeidssted: Oslo.

Spørsmål til stillingen kan rettes til Tom Gisle Finneide, telefon +47 928 83 385.

Søk på stillingen her.

Spennende stilling med kombinasjon av Microsoft teknologi og prosjektindustri.

Oseberg Solutions fortsetter veksten og ser etter flere flinke folk! Har du bakgrunn innen prosjektindustri og erfaring med prosesskartlegging og produksjonskartlegging? Ønsker du i tillegg mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og forretningssystemer som understøtter kundenes forretningsprosesser? Da kan det være at du er vår nye kollega.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy, i spennende bransjerettede prosjekter. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å videreutvikle våre eksisterende kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk/produksjon, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision). 
 • Forståelse for forretningsprosessene i prosjektindustri og produksjonsbedrifter og evne til å kommunisere med kundens forretningsledelse.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Et genuint ønske om å lære og levere gode løsninger til kundene våre og evne til å jobbe både selvstendig og i team.
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Hos oss får du mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, og påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et sosialt og spennende kompetansemiljø i sterk vekst. Vår nye kollega kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og har et genuint ønske om å levere gode og langsiktige løsninger til kundene våre. Du kjenner deg igjen i egenskaper som strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

Arbeidssted: Tønsberg (4. kvartal 2022 flytter vi inn i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum).

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Søk på stillingen her.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tore Myhre, Teamleder Industri på telefon 982 19 999.

Vi er er kraftig vekst og styrker derfor vår satsing på CRM. Vil du være med å bidra til at Oseberg blir en ledende leverandør som kan levere forretningsløsninger i alle ledd? Har du erfaring fra store deler av Microsoft-porteføljen og spesielt fra Dynamics365 Sales? Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på jobb@oseberg.no. Vi tar kontakt med deg etter ferien!

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her