Til hovedinnholdet
Kristinakvarteret Fasade

Oseberg Solutions

Årets Business Central partner 2022

Oseberg Solutions har siden år 2000 levert, implementert og utviklet Dynamics 365 Business Central. Vi er en av Norges ledende aktører innen Dynamics 365 Business Central, og er en Microsoft Solutions Partner - Business Applications.

Velkommen til Oseberg Solutions

Vi leverer komplette forretningsløsninger og rådgivning som effektiviserer virksomheter. 

Salg, utleie, implementering, videreutvikling og support av standardisert programvare og plattform for virksomhetsstyring, med et bransjeorientert fokus. Vi kartlegger, analyserer og anbefaler konkrete tiltak og løsninger til forbedring av våre kunders forretningsprosesser.

Vi skaper mer effektive virksomheter

Vi skal være den strategiske samarbeidspartneren som hjelper deg som kunde med å drive mer effektivt. Vi skal finne helhetlige løsninger for virksomhetsstyring med stort engasjement i tett samarbeid med deg.  

Selskapet legger stor vekt på sosialt miljø og faglig utvikling som en del av bedriftens suksessfaktor. Våre verdier er viktige for en sterk selskapskultur, og forteller deg som vår kunde hva du kan forvente av oss og hva vi kan forvente av hverandre. Vi er innovative, pålitelige, har gjennomføringskraft med et sterkt engasjement.

Komplett leverandør

Vi er en komplett leverandør av Microsoft teknologi med Dynamics 365 Business Central, Dynamics 365 Customer Engagement (CRM), Business Intelligence (BI), Microsoft 365 og Power Platform. Våre ekspertområder er grafisk industri, prosjekt-/produksjonsrettet industri, økonomi/regnskap/rapportering og handel. Felles for alle ekspertområder er kravene til funksjonalitet og fleksibilitet i løsningene. 

Oseberg Solutions er lokalisert i Tønsberg og Oslo. Vi er mer enn 70 dedikerte medarbeidere fordelt i ulike avdelinger med spisset kompetanse innenfor våre ekspert områder. De ansatte har høy faglig kompetanse, og hjelper til daglig mer enn 250 kunder med å skape mer effektive virksomheter.

Oseberg Gruppen

Vi er en del av Oseberg Gruppen, som i tillegg til oss består av Oseberg Services AS og Sumango AS. Vårt søsterselskap Oseberg Services er et regnskapsbyrå som bistår bedrifter med regnskapsføring, lønn, rapportering og analyse. Vårt datterselskap Sumango ble etablert i 2013 og utvikler tilleggsprodukter og apper for bruk sammen med Microsoft Business Central.


Microsoft Solutions Partner - Business Applications

Hva vil det si for deg som kunde at vi er Microsoft Solutions Partner - Business Applications? 

Microsoft setter store krav til partnere som sertifiseres som 'Solutions Partner for Business Application'. Sertifiseringen gis ved å oppnå resultater basert på mål, kompetanse og kunde suksess. I tillegg skal våre medarbeidere årlig gjennomføre kurs, opplæring og sertifisering innenfor ulike program- og produktområder i Dynamics 365 og Power Platform.

Forpliktelsen som løsningspartner skal sikre at du som kunde oppnår dine mål ved bruk av Microsoft teknologi.

I 2022 ble vi kåret til 'Årets Business Central partner'. Kåringen ble begrunnet med solid vekst, sterk tilstedeværelse i eget marked og evnen til å vise verdien av Business Central for våre kunder.