Til hovedinnholdet
OSSO Skjerm 16 9 B

Microsoft produkter

Velg én, noen eller alle!

Dynamics 365-appene er laget for å fungere sammen – og med de eksisterende systemene dine. Det utgjør en omfattende løsning som knytter hele virksomheten sammen, slik at du kan få kontakt med hver kunde.

Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central passer for små og mellomstore bedrifter. Med Business Central kan du tilpasse system etter hvert som virksomheten vokser. Business Central leveres fra Oseberg som ren SaaS løsning, alltid i skyen og alltid tilgjengelig uavhengig av hvilken enhet du ønsker å jobbe med. Når du velger Microsoft Dynamics 365 Business Central, vil du få den velkjente brukeropplevelsen du allerede kjenner fra andre Microsoft produkter som Outlook, Word, Excel og PowerPoint. 

En løsning for fremtiden

Hvis virksomheten din vokser og er klar til å ta på seg flere muligheter, kan Dynamics 365 Business Central hjelpe. En skalerbar forretningsløsning (ERP/Enterprise Resource Planning) som hjelper små og store bedrifter til å automatisere salg, innkjøp, drift, regnskap, lagerstyring, service og produksjon.

Dynamics 365 gir en enklere arbeidshverdag. Med integrerte arbeidsprosesser, rik funksjonalitet for kundeservice, feltservice, prosjekt, service og markedsføring, blir dette sømløst koblet sammen for å gi din virksomhet riktig forretningsstøtte. 

__________________________________


 Microsoft Dynamics 365 som CRM 

For å komme bedre i kontakt med dine kunder, både potensielle og eksisterende, kan det være en fordel å benytte seg av en CRM-løsning. Med Dynamics 365 får du tilgang til ett sett av produkter som håndterer din relasjon med de ulike kundetypene. 

CRM effektiviserer forretningsprosessene dine og samler kundedata slik at du kan bygge relasjoner, øke produktiviteten og forbedre kundeengasjementet. Med våre løsninger vil du få kontroll på kundedataene dine, kundedialogen og salgsprosessen. En kraftfull CRM løsning som gir deg mulighet til å starte her og nå, men også en løsning å vokse med når du har behov. 

Med enkle instrumentbord gjøres rapportering og oppfølging enklere, samtidig som det kan tilpasses den enkelte bruker. 

Dynamics 365 er selvsagt tett knyttet til resten av "365-familien", som f.eks. Microsoft Teams hvor samarbeid på tvers av organisasjoner og virksomheter forenkles. 

__________________________________


Microsoft Azure

Azure er Microsoft sin sky som er skreddersydd for å gi deg og din virksomhet frihet og fleksibilitet. I Azure driftes, vedlikeholdes og utvikles tusenvis av applikasjoner etter strenge sikkerhetskrav. Her kan du bygge, administrer og rulle ut programmene dine hvor som helst.

Azure er global. Azure er lokal.

Microsoft sine datasentre er i mange globale miljøer, men også lokalt som f.eks. i Norge. Hver geografisk region inneholder etter eller flere områder, som sikrer tilgang til dine data. I Norge er Microsoft representert med to regionale datasentre. Ett i øst og ett i vest. 

__________________________________


Microsoft Power Platform.

Microsoft tilbyr en rekke produkter i kategorien 'Power Platform'. Dette er produkter som gjør det enkelt for brukerne å sammenstille data, analysere data, bygger apper og opprette virtuelle agenter. 


Power BI

Microsoft Power BI er en samling av programvaretjenester, apper og koblinger som arbeider sammen for å transformere dine urelaterte datakilder til sammenhengende, visuelt engasjerende og interaktive innsikter. Enten dataene dine er et enkelt Microsoft Excel-arbeidsbok eller en samling av skybaserte og lokale hybride datalagre, så kan du bruke Power BI til å koble deg til datakildene, visualisere (eller oppdage) det som er viktig, og dele det med hvem som helst.

Power BI kan være enkelt og raskt – i stand til å opprette raske innsikter fra en Excel-arbeidsbok eller en lokal database. Men Power BI er også robust og foretaksdimensjonert, klar for både omfattende modellering og sanntidsanalyse i tillegg til egendefinert utvikling. Power BI kan derfor være ditt personlige rapport- og visualiseringsverktøy, og kan også tjene som analyse- og avgjørelsesmotoren bak gruppeprosjekter, avdelinger eller hele selskaper.


Power Apps

Power Apps er en serie apper, tjenester, koblinger og en dataplattform som gir deg mulighet til å bygge tilpassede apper for dine forretningsbehov. Ved å bruke Power Apps kan du raskt bygge egendefinerte forretningsapper som kobles til forretningsdata som er lagret enten i den underliggende dataplattformen (Common Data Service) eller i forskjellige datakilder på nett og lokalt (SharePoint, Excel, Office 365, Dynamics 365, SQL Server, og så videre).

Apper som bygges ved hjelp av Power Apps gir rik forretningslogikk og muligheter for arbeidsflyt slik at du kan endre forretningsprosessene fra manuelt til digitale, automatiserte prosesser. Power Apps forenkler prosessen med å bygge egendefinerte forretningsapper ved å la brukere bygge funksjonsrike apper uten å skrive kode.

Power Apps gir også en utvidbar plattform som lar profesjonelle utviklere programmatisk samhandle med dataene og metadataene, bruke forretningslogikk, opprette egendefinerte koblinger og integrere med eksterne data.


Power Automate

Power Automate er en nettbasert tjeneste for arbeidsflyter som automatiserer hendelser på tvers av de vanligste appene og tjenestene. Du kan for eksempel opprette en flyt som legger til et kundeemne i Microsoft Dynamics 365 og en post i MailChimp når noen med mer enn 100 følgere tweeter om firmaet ditt.

Når du registrerer deg, kan du koble til over 220 tjenester og behandle data i skyen eller lokale kilder, som for eksempel SharePoint og Microsoft SQL Server. Listen over programmer som du kan bruke med Power Automate, vokser stadig.


Power Virtual Agents

Power Virtual Agents gjør det mulig for hvem som helst å lage kraftige chatbots ved hjelp av et guidet grafisk grensesnitt uten kode, uten behov for utviklere.

Power virtual agents adresserer mange av de største problemene med chatbot building. Det eliminerer gapet mellom fageksperter og utviklingsteamene som bygger chatbots. Det fjerner kompleksiteten ved å eksponere team for nyansene i samtale AI og behovet for å skrive kompleks kode. Det minimerer IT-innsatsen som kreves for å distribuere og vedlikeholde en tilpasset samtaleløsning ved å gi fageksperter mulighet til å bygge og vedlikeholde sine egne samtaleløsninger.

__________________________________


Office product icon Microsoft 365 product icon Office 365 er nå Microsoft 365

For å reflektere det store omfanget av funksjoner og fordeler som Microsoft tilbyr for å møte de unike behovene enhver virksomhet har, har Office appene nå blitt en del av Microsoft 365.

Du får fortsatt den kjente Office pakken med Outlook, Word, Excel og Powerpoint, men du får også  Teams, OneNote, Sharepoint, Onedrive for Business og mye mye mer.

Ved å velge Microsoft 365 bidrar du til å beskytte ansatte, data og kundeinformasjon med sikkerhet som du kan stole på. Din virksomhet kan prioritere sikkerhet uten å ofre produktiviteten, med forenklet sikkerhets- og IT-administrasjon.

Med trusselbeskyttelse beskytter du e-posten, dataene, enhetene og identitetene dine, mot den økende og stadig mer kostbare risikoen for nettrusler. Og, ved å konfigurere beskyttelses- og oppbevaringsetiketter beskytter og styrer du dataene der de er.

__________________________________


Microsoft Teams

Det første mange spør Teams om er «Hva er et team?» Forklart enklest mulig er et team en gruppe med mennesker som jobber sammen om å få noe gjort: et salgsteam som jobber sammen om å selge noe, et konstruksjonsteam som jobber om å bygge noe, et forskningsteam som jobber om å teste noe.

Her i Teams pleier vi å opprette team som fokuserer på én av to ting: arbeidstypen vi utfører eller prosjektene vi jobber med.

Så de fleste av oss er på flere forskjellige team. Arbeidslivene våre er fokusert rundt samarbeid med disse menneskegruppene. Det har alltid vært slik at vi oppnår våre målsettinger på denne måten. Med flere team får vi bedre resultater.

__________________________________


Microsoft og Oseberg

Med Microsoft produktene som nevnt over og vår kompetanse finner vi en den riktige sammensetning for din virksomhet. Hvordan din virksomhet vil ta i bruk Microsoft produkter, koble dette mot Oseberg sine leveransen, er noe vi gjerne fortelle deg. 

Eksempel kan være...

- hvordan bruke Business Central og Power BI sammen?
- hvordan koble Customer Engagement (CRM) og Power BI til Teams?
- hvordan bruke Office365 til å håndtere ordre direkte i Business Central?
- hvordan hente data fra en applikasjon med Power Automate for å videreforedle i en annen?

Vi ønsker å stille deg vanskelige og utfordrende spørsmål, slik at du får den meste optimale produktsammensetningen til din virksomhet. 

Jobb smartere med riktig verktøy!

 


Kraftig alene. Bedre sammen.

 


  Microsoft Teams product icon  Excel product icon OneNote product icon  


Ønsker du mer informasjon om Microsoft produkter, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!