Til hovedinnholdet

Handel

Handelsselskaper er ofte presset mellom økende kundekrav, konkurranse, og produsenter over hele verden som konkurrerer om de samme kundene. Strammere marginer og høye kostnader for overflødig lager gjør kostnadskontroll og effektivitet kritisk. Med rett teknologien skapes nye muligheter for å øke operasjonell effektivitet i hele virksomheten med automatiseringer og reduserte lager- og distribusjons kostnader.

Løsningen for deg som kjøper og selger varer

Noen sier handel er lett, man kjøper for 1 og selger for 2.

Uansett om du har en liten nettbutikk, er en grossist, har en eller flere butikker, en kjede med flere profiler og franchise, så har du behov for effektivitet og kontroll på vareflyten, ordre, innkjøp og økonomien generelt.

En effektiv forretningsløsning vil hjelpe deg med dette. Vi vet at mange er usikre på hvor de skal starte og hvordan de skal komme dit.

Vi i Oseberg Solutions kan hjelpe deg med denne prosessen og sørge for at du får løsningen du er ute etter.

Vi går gjennom dine forretningsprosesser sammen med deg og finner de områdende som kan forbedres. Gjennom dette vil du få bedre kontroll, tjene mer penger, få flere fornøyde kunder og rett og slett en bedre løsning som du kan vokse og leve med også inn i framtiden

Så vi i Oseberg er her for å hjelpe deg med utfordringene du får, når du kjøper for 1 og selger for 2, mange mange ganger …

 

Vår løsning

Løsningen er basert på Dynamics 365 Business Central - en av verdens mest benyttede forretningsløsninger med over 5 millioner brukere. Styrken til Dynamics 365 Business Central er at det er en integrert, tilpasningsvennlig forretningsløsning som kan tilpasses til et marked i rask endring. Løsningen er lett å lære, samt enkel å vedlikeholde med minimale utfordringer for virksomheten.

Men da de fleste handelsbedrifter har ulike behov, har vi laget funksjonalitet som kan være med å automatisere og effektivisere mange av de viktige forretningsprosessene, uansett behov og størrelse på selskapet.

Derfor har vi laget de ulike løsningene Basis, Fleksi og Pluss som vil dekke behovene de fleste har. Ta en titt på de ulike løsningene for å se hvilken løsning som passer for deg og ditt selskap.

Bransjer vi jobber med

  • Store og små handelsbedrifter
  • Store og små grossister
  • Mere komplekse kjedeløsninger
  • Nettbutikker

Velg en av våre løsninger

Basis

Skyløsningen for deg som ønsker full forutsigbarhet og månedsleie av server og lisenser.

Fleksi

For deg som ønsker et effektivt og fleksibelt forretningssystem som et konkurransefortrinn.

Pluss

For deg som representerer et konsern eller gruppe med flere selskaper med behov for samhandling og konsolidering av data i løsningen.

Dette sier kundene våre

Våre samarbeidspartnere