Til hovedinnholdet
Handel Oseberg

Handel

Moderne handel stiller stadig større krav til sine forretningssystem, som hele tiden skal bli mer fleksible, effektive og automatiserte.

Løsningen for deg som kjøper og selger varer


Utviklingen innenfor handel går i ett rasende tempo. Det dukker opp nye aktører, ny teknologi, ytre påvirkninger, nye kjøpsmønster - kort sagt mye som endrer på konkurransesituasjonen.

De digitale kanalene smelter stadig tettere sammen med tradisjonell handel. De fysiske butikkene må ha ett forhold til digitale flater for ikke å miste kunder og markedsandeler. Vi er alle forbrukere av digitale tjenester i større og større grad, enten vi vil eller ikke.

Dette er noen av hovedgrunnene til at din virksomhet må vurdere spørsmålet om dagens forretningssystemer er klar for den digitale reisen vi står oppe i.

Har din virksomhet en løsning som er fleksibel nok, som gir mulighet for videre vekst og utvikling, som kan rapportere løpende, som kan være tilgjengelig for de ansatte uavhengig av hvor de jobber, som kan skalere i takt med veksten?

Med en moderne forretningsløsning som Microsoft Dynamics 365 Business Central, vil din virksomhet være klar! Med Business Central har du tilgang til ett av markedets mest moderne forretningsløsninger som er rigget for vekst. 

Med integrasjoner gjennom åpne API'er kan man koble seg mot forsystemer, mot lager- og logistikksystem, mot fraktløsninger, mot timefangst, mot nettbutikker eller andre innholdstjenester. Av ulike netthandelsløsninger vi har gjort integrasjon med, kan vi ta frem  eksempler som Magento1 og 2, Gurusoft, Optimizly(EpiServer), WooCommerce, DynamicWeb, Shopify, Mystore m.fl. 

Alt sammen for at din virksomhet skal være klar for den nye hverdagen!


Oseberg S

Virksomheter vi jobber med

  • Store og små handelsbedrifter
  • Store og små grossister
  • Komplekse kjedeløsninger
  • Nettbutikker
  • mfl.

Kort sagt, alle virksomheter som driver handel.

Vil du vite mer?

Vi hjelper deg med endringsprosessen og sørger for at du får løsningen din virksomhet er ute etter.

Sammen gjennomgår vi ulike forretningsprosesser og finner områder som kan forbedres. Målet er at du skal får bedre kontroll, tjene mer penger, få flere fornøyde kunder.

Rett og slett en bedre løsning som du kan vokse og leve med også i framtiden.

Ta kontakt med

Per Tonny Berg Salgssjef Handel Oseberg Solutions

Per Tonny Berg
Salgssjef Handel

Telefon: 926 000 11
E-post: ptb@oseberg.no

 

Våre løsninger

Våre løsninger er basert på Microsoft Dynamics 365 Business Central - en av verdens mest benyttede forretningsløsninger med over 5 millioner brukere. Styrken til Dynamics 365 Business Central er at det er en integrert, tilpasningsvennlig forretningsløsning som kan tilpasses til et marked i rask endring. Løsningen er lett å lære, samt enkel å vedlikeholde med minimale utfordringer for virksomheten.

Mange handelsbedrifter har ulike behov. Vi har tilpasset og laget funksjonalitet som kan være med å automatisere og effektivisere mange av de viktige forretningsprosessene, uavhengig av behov og størrelse på virksomheten!

Med vår ekspertise om dine behov, har vi laget de løsningene Basis, Fleksi og Pluss. Start med den enkle Basis løsningen, som dekker behovene de fleste har, eller gå rett på Fleksi eller Pluss. Starter du med Basis, kan du senere utvide til Fleksi eller Pluss. 

Ta en titt på de ulike løsningene for å se hvilken løsning som passer for deg og ditt selskap.


Klikk under for å lese mer om våre løsninger

Tenner Gloden 580X200

Oseberg Basis

Velg bort store prosjekter med unødige kostnader.

Noen ganger ønsker vi bare at ting skal gå fort og være enkelt, uten at det koster mer enn nødvendig.

Fjerner Stress 580X200

Oseberg Fleksi

For deg som ønsker et effektivt og fleksibelt forretningssystem som et konkurransefortrinn.

Denne prosjekttypen er for deg som har behov for å ta i bruk mer avansert funksjonalitet, og kanskje har behov for skreddersøm tilpasset din virksomhet.

Oker Yteevnen 580X200

Oseberg Pluss

Har din bedrift behov for en tilpasset forretningsløsning?

Med våre fagkonsulenters kompetanse og erfaring, bygger vi løsningen som tilpasser seg din virksomhet.

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!