Til hovedinnholdet

Vi får orden på systemet i din bedrift

Et helhetlig system skreddersydd for dine behov

Uansett hvilken bransje du opererer i, er du avhengig av gode og effektive datasystemer for å få optimal arbeidsflyt. For når systemene ikke er tilstrekkelig samkjørte, øker stressnivået – noe som kan gå utover både deg og bedriften din.

Når datasystemene derimot fungerer optimalt, øker både arbeidsgleden og produktiviteten. Det gir både deg og bedriften din en hverdag med større overskudd og mer glød. Så ta kontakt i dag, så hjelper vi deg med å få orden på systemet.


Microsoft Dynamics 365 Business Central


Microsoft Dynamics 365 Business Central passer for små og mellomstore bedrifter. Med Business Central kan du tilpasse system etter hvert som virksomheten vokser. Business Central leveres fra Oseberg som ren SaaS løsning, alltid i skyen og alltid tilgjengelig uavhengig av hvilken enhet du ønsker å jobbe med. Når du velger Microsoft Dynamics 365 Business Central, vil du få den velkjente brukeropplevelsen du allerede kjenner fra andre Microsoft produkter som Outlook, Word, Excel og PowerPoint. 

En løsning for fremtiden

Hvis virksomheten din vokser og er klar til å ta på seg flere muligheter, kan Dynamics 365 Business Central hjelpe. En skalerbar forretningsløsning (ERP/Enterprise Resource Planning) som hjelper små og store bedrifter til å automatisere salg, innkjøp, drift, regnskap, lagerstyring, service og produksjon.

Dynamics 365 gir en enklere arbeidshverdag. Med integrerte arbeidsprosesser, rik funksjonalitet for kundeservice-, feltservice-, prosjektservice- og markedsføring, sømløst koblet sammen Office 365 og Business Central har din virksomhet forretningsstøtte for å vokse. 

__________________________________


Klikk under for å lese mer om våre løsninger

Tennergloden650x417

Oseberg Basis

Velg bort store prosjekter med unødige kostnader.

Noen ganger ønsker vi bare at ting skal gå fort og være enkelt, uten at det koster mer enn nødvendig.

Fjerner Stress 650X417

Oseberg Fleksi

For deg som ønsker et effektivt og fleksibelt forretningssystem som et konkurransefortrinn.

Denne prosjekttypen er for deg som har behov for å ta i bruk mer avansert funksjonalitet, og kanskje har behov for skreddersøm tilpasset din virksomhet.

OS 580X4003

Oseberg Pluss

Har din bedrift behov for en tilpasset forretningsløsning?

Med våre fagkonsulenters kompetanse og erfaring, bygger vi løsningen som tilpasser seg din virksomhet.

Kontakt oss i skjema under:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!

Skreddersydd løsning med Oseberg Solutions som partner

Vi lever i en tid der utfordringer og muligheter går hånd i hånd, og der skreddersydde forretningsløsninger gir en unik anledning til å forbedre og effektivisere din virksomhet. Oseberg Solutions har i over 20 år vært en ledende aktør innen leveranser av forretningssystemer. Vi har kunnskapen og erfaringen med prosessene og teknologien du trenger for å støtte din virksomhet på denne reisen, og våre faglig dyktige konsulenter bidrar med å gi din virksomhet en god prosess med nye systemer.