Til hovedinnholdet
Bcreleasewave2 2020

Ny versjon av Microsoft Dynamics 365 Business Central er nå lansert

«2020 Release Wave 2», som er Microsofts andre årlige, store oppdatering på Dynamics 365 Business Central er lansert. Funksjonene er offentlig tilgjengelig fra oktober 2020. Som vanlig er det mange forbedringer, både teknisk og funksjonelt.

På den tekniske siden er det viktigste at Business Central nå kan integreres som en del av Teams, og det er kommet ytterligere forbedringer i integrasjonen mot Outlook og Power Platform applikasjonene.

Vi ser at Microsoft fortsetter fokuset på å sømløst integrere alle produktene sine. Det som gjør dette mulig er CDS, eller Common Data Service, som veldig forenklet er en felles databasetjeneste for alle applikasjonene deres. Microsoft har varslet at det vil komme ytterligere forbedringer her fremover. Dette er kanskje den største grunnen til at de selskaper som har en Microsoft strategi bør satse på Dynamics 365 Business Central som ERP-system.

Videre er det ytterligere forbedring av migrasjonsverktøyene for eksisterende kunder som ønsker å konvertere fra en On Premise løsning til en SaaS løsning.

Funksjonelt har det kommet mange nyheter av både stort og smått. Det mest spennende er:

  • Business Central Company HUB, som er en løsning for deg som trenger en enkel oversikt hvis du har flere selskaper du jobber med.
  • Utvidet pakkesporing som gjør det enklere å følge forsendelsene dine ut til kunder.
  • Tilpasning av forretningsdokumenter i Word. Du kan eksportere mal for dokument til Word, tilpasse der og lese det tilbake i Business Central for å endre layout.

I tillegg har det kommet mange spennende mindre forbedringer i løsningen. Våre flinke medarbeidere står klare til å hjelpe deg i gang.    Nøl ikke med å kontakte oss!

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central er en omfattende forretningsløsning som hjelper virksomheter å koble sammen økonomi, salg, service og logistikk for å effektivisere forretningsprosesser, forbedre kundeinteraksjoner og ta bedre beslutninger.

Øk effektiviteten med automatiserte oppgaver og arbeidsflyt- alt fra kjente Office-verktøy som Outlook, Word og Excel. Få en ende-til-ende-visning av virksomheten din, med innebygd intelligens når og hvor du trenger den. 

Dynamics 365 Business Central setter fleksibilitet i kjernen av virksomheten din, og lar deg komme raskt i gang, vokse i ditt eget tempo og tilpasse deg i sanntid. Skreddersy og utvid applikasjonen enkelt for å møte dine unike forretnings- eller bransjespesifikke behov.