Til hovedinnholdet

Om

Oseberg Solutions har siden år 2000 levert, implementert og utviklet Dynamics 365 Business Central. Vi er en av Norges ledende aktører innen Dynamics 365 Business Central, og er en foretrukken Microsoft Gold Certified ERP Partner.

Velkommen til Oseberg 

Oseberg leverer komplette forretningsløsninger og tjenester relatert til implementering og support av Microsoft Business Central hos nye og eksisterende kunder. Vi er en komplett leverandør av Microsoft teknologi med Microsoft Dynamics 365 Business Central, CRM og BI, Microsoft 365 og Power Platform. Våre ekspertområder er grafisk industri, prosjekt-/produksjonsrettet industri, økonomi/regnskap og handel. Felles for alle ekspertområder er kravene til funksjonalitet og fleksibilitet i løsningene. 

Oseberg Solutions er lokalisert i Tønsberg og Oslo. Vi har over 50 dedikerte ansatte fordelt på ulike team med spisset kompetanse innenfor våre ekspertområder. De ansatte har høy faglig kompetanse, og hjelper til daglig over 200 kunder med å skape effektive virksomheter.

Vi skaper effektive virksomheter

Våre verdier er viktige for en sterk selskapskultur, og forteller hva du som kunde kan forvente av oss og hva vi kan forvente av deg. Vi er innovative, pålitelige, har gjennomføringskraft og et sterkt engasjement.

Oseberg Gruppen

Vi er en del av Oseberg Gruppen, som i tillegg til oss består av Oseberg Services AS og Sumango AS. Vårt søsterselskap Oseberg Services er et regnskapsbyrå som i over 20 år har hjulpet bedrifter med tradisjonell regnskapsføring, lønn, rapportering og analyse. Sumango ble etablert i 2013 og har utviklet regnskapsløsningen Sumango basert på Microsoft Business Central. Regnskapssystemer som Sumango er spesiallaget med tanke på relasjonen mellom regnskapsføreren og deres kunder.

Selskapene har over 80 ansatte og omsatte i 2020 for ca. 115 MNOK.

 


Gold Sertifisert Partner

Hva vil det si for deg som kunde at vi er Microsoft Gold Partner? 

Microsoft sertifiserer sine forhandlere på forskjellige nivåer, og Oseberg er Gold Certified Partner innen forretningssystemer. Vi har i alle år hatt tett samarbeid med Microsoft og jobber for å opprettholde et høyt nivå av kompetanse innen Microsofts produkter.

Kravene for å oppnå gullstatus er hevet, og vi er stolte av å vise vår høye kompetanse innen vårt fokusområde Microsoft Dynamics 365 Business Central.