Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Vi er i kraftig vekst og trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts flotte produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no. Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi søker selger med forståelse for forretningssystemer og relevant bransjekunnskap.

Vi ser etter en engasjert og målrettet selger, med god forståelse for forretningssystemer og fortrinnsvis bransjekunnskap innen logistikk/produksjon. Har du jobbet med salg av forretningsløsninger, og har kjennskap til løsningssalg? Kanskje du jobber som ERP konsulent eller som superbruker og kjenner at det bor en selger i deg? Da kan det være at du er vår nye kollega!

Som selger i Team Industri vil dine arbeidsoppgaver omfatte hele salgsprosessen for løsningssalg, fra å hente leads til kontrakt er signert. Du vil få selvstendig ansvar for dine egne prosesser, og i mindre caser vil du også få mulighet til å jobbe i skjæringspunktet mellom salg og rådgivning. Du er nysgjerrig på teknologi, har gode strategiske evner og trives i salgprosesser som kan gå over lengre tid. Du har et genuint ønske om å levere gode løsninger til kundene våre.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Forståelse for forretningsprosessene i prosjektindustri og produksjonsbedrifter og evne til å kommunisere med kundens forretningsledelse.
 • Forståelse for løsningssalg, og gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Fordel med erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/Navision).
 • Det er et krav at du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Hos oss får du en variert og spennende arbeidshverdag i et team sammensatt av faglig sterke og engasjerte medarbeidere. Oseberg er et selskap som legger stor vekt på sosialt miljø og faglig utvikling, og som er opptatt av å kombinere høy arbeidsmoral med et uhøytidelig arbeidsmiljø.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Arbeidssted: Tønsberg

Søk på stillingen her.

Erfaren utvikler med interesse for Microsoft teknologi?

Vi er i sterk vekst og søker etter utviklere som kan være med på å styrke vårt team i Oslo. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende handelskunder.

Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å videreutvikle og optimalisere kundenes løsninger ved hjelp av analyse, design og utvikling av Microsoft Business Central med tilhørende løsninger/integrasjoner. I tillegg vil du få jobbe i implementeringsprosjekter, og bidra med å utarbeide gode løsninger sammen med resten av teamet. Oseberg Solutions levere komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser etter en kollega som har et genuint ønske om å levere gode løsninger. Du er engasjert og strukturert og evner å jobbe selvstendig.

For oss er arbeidsmiljøet og trivsel svært viktig i tillegg til at du får et sterkt fagmiljø som du kan utvikle deg videre i sammen med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer.

Hos Oseberg får du kontor i ærverdige og flotte lokaler midt på Karl Johan!

Ønsket bakgrunn og erfaring:

 • Høyere formell utdannelse innen IT/systemutvikling, gjerne i kombinasjon med økonomi eller logistikk, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel
 • Noe kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM
 • Fordel om du også har erfaring med lagersystem, betalingsløsninger, WEB-shop, POS løsninger evt andre ERP løsninger
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språkene flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk

Arbeidssted: Oslo.

Søk på stillingen her.

Vi er er kraftig vekst og styrker derfor vår satsing på CRM. Vil du være med å bidra til at Oseberg blir en ledende leverandør som kan levere forretningsløsninger i alle ledd? Har du erfaring fra store deler av Microsoft-porteføljen og spesielt fra Dynamics365 Sales? Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på jobb@oseberg.no.

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her