Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

I Oseberg Solutions har vi som mål å skille oss positivt ut på løsning og kompetanse, og til det kreves et innovativt og godt kompetansemiljø. Hos oss finner du medarbeidere med høy faglig kompetanse og stort engasjement.

Vi er i kraftig vekst og trenger flere dyktige kollegaer – vil du bli med? 

Stadig flere har fått øynene opp for Business Central og Microsofts spennende produkter - vi trenger derfor mange flinke folk!

Ønsker du en fleksibel hverdag med fokus på trivsel og utvikling, og et samarbeid med noen av landets fremste fagfolk innen Microsoft teknologi og forretningsløsninger?  

Er du en person som kan engasjere og inspirere både kunder og kolleger, og som har et genuint ønske om å levere gode løsninger til våre kunder? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og evner å kommunisere godt om fagfeltet?  

Da håper vi du søker en av våre ledige stillinger. Finner du ikke en stilling som passer deg, ta gjerne kontakt oss på jobb@oseberg.no. Vi er alltid åpne for dialog med gode kandidater! 


Stillinger

Vi søker etter en erfaren prosjektleder til å lede våre største implementerings prosjekter, og bidra med løpende prosjektledelse mot store kunder. Har du god kjennskap til metodeverk og erfaring som prosjektleder fra leveranser av forretningssystemer? Har du i tillegg interesse for teknologi og et ønske om å jobbe med spennende kunder innen prosjektindustri? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Hverdagene som prosjektleder i team Industri vil hovedsakelig bestå i å planlegge, organisere, gjennomføre og følge opp store implementerings prosjekter fra A til Å. Vi benytter i dag et godt utprøvd metodeverk med elementer fra PRINCE2. Prosjektleder fungerer som kundens kontaktpunkt og har ansvar for egne kundeprosjekter med styring av oppgaver og ressurser i leveranseprosjekter, planlegging og gjennomføring, i tillegg til økonomi i prosjektene.

For å lykkes som prosjektleder hos oss mener vi det er viktig å ha en genuin interesse for de kundene vi leverer prosjekter til, og en utpreget serviceinnstilling både overfor kunder og kolleger. Vi ser etter en prosjektleder som er proaktiv og selvgående, og som er dyktig på kommunikasjon på alle nivåer i en bedrift.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell utdannelse, minimum bachelor. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Erfaring som prosjektleder for system implementeringer og gjerne prosjektsertifisering som PMP eller PRINCE2.
 • God forståelse for forretningsprosesser og relevant bransjekunnskap.
 • Evne til å tenke systematisk og jobbe strukturert, gjerne erfaring fra ledelse eller løsningssalg (KAM rolle) og oppfølging av kontrakter.
 • Erfaring med økonomi/forretningssystemer (kjennskap til Microsoft Dynamics 365 Business Central/ Microsoft Dynamics NAV vil telle positivt).
 • Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språkene flytende både muntlig og skriftlig i tillegg til engelsk.

Hos oss får du en variert og spennende arbeidshverdag i et team sammensatt av faglig sterke og engasjerte medarbeidere. Oseberg er et selskap som legger stor vekt på sosialt miljø og faglig utvikling, og som er opptatt av å kombinere høy arbeidsmoral med et uhøytidelig arbeidsmiljø. I 4. kvartal 2022 flytter vi også inn i helt nye lokaler i Kristina Kvarteret i Tønsberg sentrum.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Arbeidssted: Tønsberg

Søk på stillingen her.

Vi er i sterk vekst og søker utviklere som kan være med på å styrke vårt team i Oslo. Du får jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende handelskunder. Arbeidsoppgavene vil hovedsakelig bestå i å videreutvikle og optimalisere kundenes løsninger ved hjelp av analyse, design og utvikling av Microsoft Business Central med tilhørende løsninger/integrasjoner.

I tillegg vil du få jobbe i implementeringsprosjekter, og bidra med å utarbeide gode løsninger sammen med resten av teamet. Oseberg Solutions levere komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser etter en kollega som har et genuint ønske om å levere gode løsninger. Du er engasjert og strukturert og evner å jobbe selvstendig.

For oss er arbeidsmiljøet og trivsel svært viktig i tillegg til at du får et sterkt fagmiljø som du kan utvikle deg videre i sammen med kunnskapsrike og hyggelige kollegaer.

Hos Oseberg får du kontor i ærverdige og flotte lokaler midt på Karl Johan!

Ønsket bakgrunn og erfaring:

 • Høyere formell utdannelse innen IT/systemutvikling, gjerne i kombinasjon med økonomi eller logistikk, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Gode kommunikasjonsevner
 • Du behersker norsk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk

Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen her.

Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Vi er er kraftig vekst og styrker derfor vår satsing på CRM. Vil du være med å bidra til at Oseberg blir en ledende leverandør som kan levere forretningsløsninger i alle ledd? Har du erfaring fra store deler av Microsoft-porteføljen og spesielt fra Dynamics365 Sales? Vi ser etter deg som er strukturert og engasjert, er pålitelig og med gjennomføringskraft.

 

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på jobb@oseberg.no.

Med mange spennende kundeprosjekter søker vi etter en erfaren og faglig sterk konsulent, som ønsker å være med på å bygge videre på vår satsing innen handels- og kjedevirksomheter. Har du erfaring fra virksomhet innen handel og kjededrift, og kanskje også erfaring fra bransjer som fashion eller retail? Ønsker du i tillegg mulighet til å fordype deg i fremtidsrettet teknologi og forretningssystemer som understøtter kundenes forretningsprosesser? Da kan det være at du er vår nye kollega.

Som fagkonsulent vil du jobbe med konsulentoppgaver innen Microsoft Dynamics 365 Business Central og tilhørende verktøy, og være en rådgiver og sparringspartner for våre kunder innen områder som innkjøp, lager og salg. Du vil delta i hele implementeringsprosessen hos våre kunder, i tillegg til å bidra med å følge opp og videreutvikle våre eksisterende kunder.

Ønsket bakgrunn og erfaring;

 • Høyere formell relevant utdannelse innen logistikk, gjerne i kombinasjon med økonomi og/eller IT. Svært relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet.
 • Helst 3-5 års erfaring som konsulent eller superbruker fra ERP løsninger, gjerne Microsoft Dynamics 365 Business Central (NAV/ Navision). 
 • God forståelse for forretningsprosesser og praktisk erfaring fra virksomheter innen handel og kjededrift.
 • Gjerne kjennskap til metodeverk for implementering av forretningssystemer.
 • Evne til å kommunisere med personer på alle nivåer hos våre kunder.
 • Det er et krav at du behersker norsk (evt et av de andre skandinaviske språkene) flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til å kunne benytte engelsk som arbeidsspråk.

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver i et fleksibelt, sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.

Legg ved både en kortfattet søknad og CV. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Arbeidssted: Oslo

Søk på stillingen her.

 

Vi er i sterk vekst og er alltid på utkikk etter ressurser som kan være med å styrke vårt team. Hos oss får du jobbe med fremtidsrettet Microsoft-teknologi, og i tillegg mulighet til å jobbe med spennende kunder innen blant annet handel, regnskap, industri og produksjon.

Oseberg Solutions leverer komplette forretningsløsninger med utgangspunkt i Microsoft teknologi, slik at du vil få jobbe med flere ulike verktøy og løsninger for å tilby den beste løsningen for kunden.

Vi ser alltid etter deg som har genuint ønske om å levere god kvalitet til beste for kunden. Du har stå-på-vilje og forholder deg til oppgaver og tidsfrister på en strukturert og profesjonell måte. Trives du med å "stå på egne ben" samtidig som du får mulighet til å støtte deg på kunnskapsrike kollegaer og et sterkt fagmiljø, er du kanskje den vi ønsker å snakke med! 


Ønsket bakgrunn og erfaring

 • Høyere formell utdannelse gjerne innen IT/systemutvikling, økonomi eller logistikk.
 • Kjennskap til teknologi som for eksempel C#, AL, DevOps, Git, Azure Functions, Docker, Visual Studio Code, SQL, Microsoft.net etc.
 • Kjennskap til Microsoft PowerApps og Power Automate er en fordel.
 • Kjennskap til økonomi/forretningssystemer (ERP) eller CRM systemer vil telle positivt, gjerne Microsoft Dynamics NAV/ Microsoft Dynamics 365 Business Central eller Microsoft Dynamics CRM.
 • Gode kommunikasjonsevner. Det er et krav at du behersker et av de skandinaviske språk flytende både muntlig og skriftlig, i tillegg til engelsk.

Legg ved både en CV og en kortfattet søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!

Arbeidssted: Tønsberg eller Oslo

Send inn din åpne søknad her

 

Jobbe hos Oseberg 

Hos oss får du mulighet til å påvirke egen hverdag og arbeidsoppgaver, i et sosialt og godt arbeidsmiljø. Du vil få mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig, fordype deg i fremtidsrettet teknologi og delta i spennende bransjerettede prosjekter.  

Ønsker du å vite mer om oss? Klikk her