Til hovedinnholdet
Business Central Microsoft Store

Business Central | Microsoft Store

Last ned Dynamics 365 Business Central fra Microsoft Store

Du kan enkelte laste ned Business Central som egen app i Microsoft Store. Har du som vane å kjøre Business Central i nettleseren? Hva med å laste den ned? Da kan også legge til som egen app på oppgavelinjen.

Dette er en ny skrivebordsapp bare for Microsoft Dynamics 365 Business Central online – basert på Progressiv Web App-teknologi.

Dynamics 365 Business Central er en omfattende forretningsadministrasjonsløsning som hjelper små og mellomstore bedrifter med å koble sammen økonomi-, salgs-, service- og driftsteam i ett enkelt brukervennlig program.

Flytt trygt til skyen for å optimalisere digitale forretningsprosesser og få innsikten som trengs for å tilpasse seg raskere, jobbe smartere og yte bedre. Med hver dag og hvert minutt som bringer noe nytt, kan du være rustet for det neste og låse opp ubegrensede muligheter med Business Central. Husk at det også setter fleksibilitet i kjernen av virksomheten din, slik at du kan starte raskt, vokse i ditt eget tempo og tilpasse deg i sanntid. SOm Dynamics 365 partner, kan vi hjelpe deg med å skreddersy og utvide programmet for å dekke dine unike forretnings- eller bransjespesifikke behov.

Jobb smartere

Gi folk dine medarbeidere til å være mer samarbeidsvillige, mer produktive og mer effektive med innsikt og samhandling med Microsoft 365, inkludert Teams, Word, Excel og Outlook.

Yter bedre

Aktiver høy ytelse med veiledede arbeidsflyter, styring og sanntidsdata som driver kontinuerlig optimalisering.

Tilpass deg raskere

Innover og ta i bruk nye forretningsmodeller raskere med fleksible distribusjonsmodeller, mobilitet, pålitelighet, sikkerhet og tilpasningsdyktig Microsoft-skyløsning som vokser med virksomheten din.

Prøv da vel 👌👌


Business Central Microsoft Store

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!