Til hovedinnholdet
Printvis 2023
Printvis 2023
PrintVis roadmap

Printvis kommer denne våren med nyheter for deg som er kunde. Allerede i 2022 kom det nyheter ift industrispesifikk oversettelse. Her presenterer vi vårens nyheter.

Leveranseintegrasjon 

EasyPost og nShift Delivery Hub (Consignor integrasjon)
nShift Delivery Hub integrasjonen generer leveranse etiketter, mottar kost i retur, sporingsinformasjon og innlevering/dokumentasjon. I PrintVis kan man velge flere leveranser i oversikt og merk som levert.

Kunde – Lever til adresse 
Tilpasning i dagens løsning som nå er standard. På kundekortet velger man hvilken lever adresse som skal være standard når kunden velges inne på PrintVis sakskortet.

Import av leveranseadresser 
Denne funksjonen er også forbedret fra tidligere versjoner hvor man måtte bruke en statisk importmal. Den nye funksjonaliteten er mer fleksibel og gjør at man kan bruke mapping mot felter i Excel.

Pr leveransedistributør kan man sette opp en import av fraktpriser med valgt påslag.​


Leveranseintegrasjon

Ny dokumentlayout

Det er en stor forandring på hvordan man gjør oppsett og hvordan dokumentene genereres.
Det vil i første omgang gjelde tilbud og ordrebekreftelse.
I bakkant ligger det et genererisk oppsett i en tabell hvor det angis hva slags informasjon som skal flettes ut hvor (topp, midt eller bunn) på dokumentet.
Man kan ha forskjellig oppsett pr ordretype/produktgruppe, så man slipper å velge mellom mange ulike maler, men ordretypen/produktgruppen på saken bestemmer layouten.
Dette bidrar til mindre klikk ved at man kan sende direkte til print eller via epost.

Er det flere oppgaver med ulike produkter, så er det også ivaretatt med at hver oppgavelinje blir en side i PDF- filen.

Via oppsett er det automatikk for å lagre dokumentene i mapper funksjonaliteten. Har man spesialbehov som ikke dekkes av standard oppsettet, kan man koble på et event for å håndtere det behovet.


Printvis Oseberg

Statuskode på oppgavelinjen 

Statuskode pr oppgavelinje er en funksjonalitet som tidligere har vært ønsket av kunde og som nå er en del av standardløsning. Det er et lesefelt som vil vise produksjonsstatusen basert på planlegging for den oppgaven. Feltet er tomt til en planlegging er utført (enten manuelt eller via status skifte). Når det fylles ut, vil man se hvor i produksjonen hver oppgave er. Dette gir brukerne en bedre oversikt i systemet pr oppgavelinje. 


Printvis ERP
Statuskode på oppgavelinjen

Avansert sakskort 

Som roadmap'en viser, jobbes det mye med brukerforbedringer og effektivisering i PrintVis. Mindre klikk, gir mer effektivitet og at emnefanen nå blir liggende på forsiden av sakskortet er en del av denne effektiviseringen. Man kan velge om man ønsker det gamle oppsettet eller nye via et generelt oppsett.​

Prosjektstyring 

Dette er ikke en nyhet i PrintVis, da den er tilgjengelig også i dagens versjon. Men, en ny og forbedret versjon er under utvikling og kommer nok i lansering til høsten om alt går etter planen. Dagens prosjektstyring ble vist frem under demo og anbefales å teste ut om kan være et alternativ til mange oppgaver på en sak på kampanjeordre. Flere kunder bruker prosjektstyring til denne typen ordre i PrintVis.


Prosjektstyring Printvis
Project Management

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!