Til hovedinnholdet
LINK Logo Dominant Blue@2X

SMS utsendelser med Link Mobility

Ny funksjonalitet i Dynamics 365: SMS utsendelse direkte via Link Mobility hjelper deg å forbedre kundedialogen. 

SMS og meldingstjeneste direkte fra Dynamics 365 Sales

Link Mobility tilbyr en SMS tjenestene som nå er tilgjengelig som en 'connector' i Dynamics 365 Sales. Link Mobility er en leverandør av kommunikasjonsplattform som en tjeneste, som leverer produkter og tjenester til bedrifter og hjelper dem med å drive engasjement og øke kundetilfredsheten på alle steg i kundereise. 

I Dynamics 365 vil produktet styrke kundedialogen direkte fra kundekortet i CRM (Dynamics 365 Sales).

Mange foretrekker SMS som kanal, det er en effektiv og praktisk digital kanal for viktige beskjeder, påminnelser, raske oppdateringer eller svar på kundehenvendelser. Med denne funksjonen kan brukere kommunisere med kunden eller beslutningstakere via SMS i en salgsprosess.  

Send og motta SMS til kunder over hele verden.

SMS er fremdeles en foretrukken kommunikasjonsmåte for mange brukere. Med SMS kan du raskt og enkelt nå dine kunder med viktig informasjon. SMS har en åpningsrate på hele 98%, og er uavhengig av internettforbindelse

eller andre nedlastbare app'er. SMS utsendelser kan benyttes til mange ulike formål, om det er markedsføring, salgsoppfølging, generell kundeoppfølging, tilbakemeldinger eller ren informasjon. 

SMS kommunikasjon er perfekt for å sende personlige tilbud, påminnelser om avtaler eller rett og slett gi viktig informasjon. SMS har en vesentlig høyere åpningsfrekvens sammenlignet med e-post når det gjelder viktig informasjon. 

I Dynamics 365 Sales knyttes en SMS til en spesifikk oppføring, og kan dermed også spores. Dersom ett  telefonnummer er knyttet mot flere oppføringer, rutes de innkommende meldingene til en bestemt rekkefølge. Brukere kan få unike telefonnummer, eller bruke fellesnummer for et team eller gruppe, løsningen støtter både utgående og innkommende SMS, og den kan sette opp sanntidsvarslinger i CRM for innkommende SMS for interne brukere. Tilgang til SMS tjenesten i Dynamics 365 Sales styres av rettigheter på bruker. 

Du kan lese mer om innholdet som på Microsoft sine hjelpesider.


SMS+Dyn365

Godkjenningsflyt med Power Automate

Ett annet godt tips er å ta i bruk godkjenningsflyt som ligger klart i Power Platform. Denne kan knyttes til f.eks. salgsprosessen i Sales, med en sekvensiell godkjenningsrutine. Funksjonen gir mulighet for komplekse godkjenningsprosesser ved bruk av Teams eller Power Automate.

Nøkkelfunksjoner

  • Støtter godkjenningsrutine med flere faser og nivåer for godkjenning i ulike forretningsprosesser
  • Fordeling av godkjenningsoppgaver til spesifikke brukere og nivåer i bedriften
  • Hvis en i rekken ikke godkjenner, blir godkjenningsrutinen avslått
  • Alle som ligger i godkjenningsrutinen kan følge flyten og se hele flyten.

Med Power Automate kan etablere effektiv flyt og samhandling mellom personer i virksomheten.

Funksjonaliteten tilgjengeliggjøres i mai 2023. 

Hva er Power Platform?

Power Platform er en forretningsapplikasjonsplattform fra Microsoft som lar deg lage løsninger for å analysere data, automatisere prosesser og bygge apper, nettsteder og virtuelle agenter med lavkodeverktøy. Power Platform består av fire hovedkomponenter: Power BI, Power Apps, Power Automate og Power Virtual Agents. Du kan lese mer her.


Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!