Til hovedinnholdet

Økonomi-Deler AS

Økonomi-Deler AS ble grunnlagt i 1975 av Gunnar Wilskog. Det hele startet med direkte import og salg av deler til Massey Ferguson, men etterhvert har vareutvalget vokst til å omfatte reservedeler til de aller fleste traktormerker i Norge. På utstyrsiden har også vareutvalget blitt ganske omfattende. Her leverer selskapet kraftoverføringsaksler, hydraulikksentraler og sylindere, hytteruter og redskapsfester for å nevne noe. I tillegg leveres det også en rekke bildeler. I dag er det mer enn 50 ansatte i firmaet, og daglig leder er Robin Wilskog. 

Stikkord om selskapet:

  • Traktorspesialist
  • Leverer traktordeler, reservedeler, hydraulikk og tilbehør til traktorer
  • Fysisk butikk og nettbutikk som driftes fra Grålum
  • Rask levering 

Robin Wilskog - Økonomi-Deler AS

"Microsoft Dynamics NAV ble valgt fordi det var godt etablert i markedet og derfor var et trygt valg. Dessuten anbefalte flere av leverandørene NAV som system og det bekreftet at NAV var rett valg. Nettbutikken er integrert mot Dynamics NAV som er tilrettelagt for handelsbedrifter. Det gir oss en trygghet å vite at vi kan få hjelp hvis systemet er nede. ERP/forretningsløsningen har hjulpet oss med flere ting. Blandt annet har vi fått løst spesielle tilpasninger Økonomi-Deler har i forhold til innkjøpsstøtte; ved hjelp av en rapport, viser NAV maksimal og minimal punkt for en vare, så man får riktig lagerbeholdning. Ordren vil da komme inn på varen som trigger kjøp hos leverandør.

Med Microsoft Dynamics NAV har Økonomi-Deler fått et effektivt innkjøpssystem hvor ca 150 bestillinger automatisk går ut fra Dynamics NAV til leverandører hver uke - det bidrar til effektivisering"

- Robin Wilskog - Økonomi-Deler AS

Ønsker du å få mer informasjon om våre løsninger, ta kontakt med oss:


Oppgi din e-post adresse
Fyll gjerne inn ditt telefonnummer
Beskriv gjerne hva du er på jakt etter, slik at vi kan hjelpe deg så godt som mulig!