Til hovedinnholdet
BC Kontorpult

Microsoft Dynamics 365 Wave 2- 2022

Microsoft Dynamics 365 oppgradering høst 2022​​​​​​ - Wave 2

Oppgradering av Dynamics 365 app'er er rett rundt hjørnet. Planen for lanseringsbølge 2 (Wave 2) 2022 beskriver nye funksjoner som lanseres fra oktober 2022 til mars 2023. Du kan enten bla gjennom lanseringsplanen på nett eller laste ned dokumentet som en PDF-fil. PDF-filen inneholder også informasjon om styring og administrasjon av Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Pages, Power Virtual Agents, Microsoft Dataverse og Microsoft Power Platform samt dataintegrering.

Wave 2 for 2022 for Dynamics 365 bringer nye funksjoner du kan bruke til å utvikle virksomheten din og inneholder hundrevis av nye funksjoner på tvers av Dynamics 365-app'er.

Business Central er en del av Dynamics 365 app'ene til Microsoft og er følgelig omfattet av denne utrullingen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

I Business Central fortsetter Microsoft å forbedre rapporteringsfunksjonene for kunder, blant annet med nye rapportdatasett for Excel og forbedring av Power BI-rapporter som nå får støtte for dimensjoner.

Integreringen med Power Apps og Power Automate fortsetter også å by på nye funksjoner for lavkodeutvikling. Programmet får flere forbedringer. 

Noen forbedringene som kan være verdt å merke seg er:

  • Forbedring mot Power Platform og Dataverse
  • Kontoskjema endrer navn til "Finansrapportering"
  • Enklere oppsett og tilgang til anbefalte tilleggsapp'er i AppSource.
    Microsoft vil starte med å tilrettelegge for app'er som gjør det enklere å håndtere for eksempel banktransaksjoner. 
  • Som kunde kan man selv velge tidspunkt for oppgradering via egen admin-portal.

Les mer om innholdet i lanseringsbølge 2 for Business Central her.

Ønsker du bistand fra Oseberg Solutions til å håndtere oppgradering av "Wave 2" - kan du bestille tjenesten i vår kundeportal.

Microsoft Dynamics 365 for Sales - CRM

Dynamics 365 Sales er det markedsledende salgsprogrammet som gir enhver organisasjon muligheten til å selge mer ved å forstå kundene og måten de ønsker å kjøpe på – styrt av data, intelligens og opplevelser som kunder foretrekker.

Dynamics 365 Sales bruker kraften i forretningsdata overalt hvor selgeren jobber – på tvers av produktivitetsverktøy som Office 365 og Teams. Selgere kan raskt finne kjernen i kundens umiddelbare behov og selge mer effektivt ved å fokusere på de mest relevante og autentiske engasjementene.

Noen forbedringer som kan være verdt å merke seg er: 

Les mer om innholdet i lanseringsbølge 2 for Dynamics 365 for Sales her.

 

 


Jeg vil vite mer!