Til hovedinnholdet

Nyheter

Nyansatt i Oseberg Solutions AS: Thomas Solbakken

Oseberg Solutions er nå ISAE 3402 sertifisert

Vi har med dette nådd en viktig milepæl i vårt målrettede arbeidet for ytterligere å øke kvaliteten på leveransene våre.

Julehilsen til Afrika

Spesielt i år sender vi ekstra julehilsninger til Afrika og Ucare Project. Ucare Maisha barnesenteret har opplevd et veldig annerledes halvår. Myndighetene i Kenya har innsatt strenge regler på grunn av COVID-19. Senteret ble stengt ned tidlig i år, men de har likevel hatt full drift hele året

Floyd.no velger Dynamics Business Central

Floyd.no har gjort avtale med Oseberg Solutions AS om å implementere Dynamics Business Central (BC) SaaS som deres nye ERP/forretningssystem.

Ny versjon av Microsoft Dynamics 365 Business Central er lansert

Oseberg med App hos Microsoft

I dag er første App, E-invoice PEPPOL Bi, lansert i Microsoft sin appsource for Business Central. Dette er en stor dag for alle oss i Oseberg Solutions!

Nye inkassosalær og purregebyrer

Det er vedtatt endringer i inkassoforskriften som trer i kraft 01.10.20. Endringene gjelder inndriving av pengekrav som forfaller etter ikrafttredelsen. Om dere sender purringer direkte via BC/NAV, bør dere evt. oppdatere satsene.

God sommer

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt etter noen veldig spesielle måneder for oss alle. Vi i Oseberg har kommet oss gjennom disse månedene på en god måte, først og fremst fordi vi var heldige og jobbet i en bransje som ikke måtte stenge ned driften. Men vi ser også at det var en stor fordel at vi hadde gode digitale løsninger for samarbeid når det ikke var mulig med fysiske møter internt og med kunder. Mitt inntrykk er også at de aller fleste av kundene våre har kommet gjennom denne perioden, og de fleste begynner å komme tilbake til normal drift selv om det sannsynligvis vil være utfordrende for mange en god stund til.  Hvis vi alle er flinke til å følge smittevernrådene så håper vi på en mer normalisert hverdag etter sommeren.

Reduksjon av lav mva sats fra 1. april 2020

Lav mva sats er vedtatt redusert fra 12 % til 6 % fra og med 1. april, til og med 31. oktober. Lav mva sats omfatter i hovedsak persontransport og overnattingsvirksomhet, i tillegg til enkelte områder innenfor fritidsaktiviteter og kultur.

Forbedret digital søknadsprosess med Microsoft Dynamics 365 Business Central

Høyskolen Kristiania har forbedret sin digitale søknadsprosess med Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Office 365 med lagring av data i Norge

Fra 15. april er Microsoft Office 365 tilgjengelig fra de nye datasenterene i Norge, bygget på den tidligere annonserte tilgjengeligheten av Azure fra november 2019.

Hvordan påvirker Korona Oseberg Solutions?

Det er en spesiell situasjon for alle nå om dagen, og selvfølgelig påvirker dette også oss i Oseberg Solutions. Pr. i dag så foregår vår aktivitet nesten som normalt, selv om de fleste medarbeidere jobber fra hjemmekontor og møter hovedsakelig foregår online.

Ny versjon av Microsoft Dynamics 365 Business Central er nå lansert

1. april ble den nye versjonen av Microsoft Dynamics 365 Business Central 2020 Wave 1 lansert.

Besøk fra BI4Dynamics

Denne uka har vi hatt storfint besøk av vår samarbeidspartner BI4Dynamics.

SAF-T - gjelder dette deg?

Fører dere regnskap i systemet i dag så gjelder dette din bedrift og er et lovkrav. Med mindre du har fått NAV eller Business Central installert etter 1. Oktober har du ikke dette på plass i dag.

Julehilsen

Vi sender ekstra julehilsner til Afrika og Ucare Project. Vi er stolte av å kunne være med å gi en bedre hverdag for foreldreløse barn på Ucare Maisha Center, et barnesenter for 150 barn i Kenya.

Årets kundedag

24. oktober inviterer vi til årets kundedag i Oslo.

5 tips: Husk dette når du velger en WMS-plattform til din detaljhandel

Å finne, velge og implementere den riktige WMS-plattformen til din detaljhandel, kan være en lang og vanskelig prosess. Denne artikkelen er laget som et hjelpemiddel for å guide deg gjennom noen av de viktigste aspektene av beslutningsprosessen, og dermed øke sannsynligheten for at du ender opp med den riktige løsningen for deg og din bedrift.

Elektronisk faktura kan nå sendes mellom land i EU

DIFI lanserer versjon 3.0 av EHF som vil sørge for at Norges EHF-format vil samsvare med EU-kommisjonen sin nye norm for faktura. Dette vil igjen bety at muligheten for å sende elektronisk faktura mellom land i EU regionen nå vil bli en realitet.

Over 100 samlet til kundedag

Over 100 var samlet til en vellykket dag i Oslo på The Mini Bottle Gallery. Her fikk deltakerne høre inspirerende foredrag, omvisning på museet og middag fra Statholderens mat og vinkjeller.

Fremtiden med Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central er neste versjon av Microsoft Dynamics NAV

Møt oss på DynUG

Vi deltar på Common Norge sin årlige konferanse 7. og 8. november på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Kom gjerne og hør innlegget om prosjektet hos Oluf Lorentzen AS!

SEPA ISO20022 utenlands remittering med Euro

Dynamics NAV inneholder remitteringsmodul for å automatisere betalingstransaksjoner mot bank for innlands og utenlands betalinger. For betalinger med EURO til utland kommer det nå nye direktiver som de fleste banker pålegger avsender å innføre. Dette vil føre til nye krav til din NAV installasjon for å kunne remittere utland.

Gode systemer øker lønnsomheten

– Vi vet at riktige systemer vil gi oss et konkuransefortrinn, det er vår strategi, sier Øyvind Selboe i Reservedel AS, som er del av Semoco Group. Våre leveransesystemer er levert av Microsoft og integrert av Oseberg.

Automatisk valutakurs import i NAV

Dynamics NAV har nå innebygget løsning for import av valutakurser og kan automatisk laste inn oppdaterte kurser daglig eller ukentlig for de valutaer man har satt opp i NAV. Løsningen fungerer fra og med NAV 2016 og tilbys ferdig satt opp i din applikasjon .